Ľubomír Hudačko Krimi

Nešťastie na priechode v Prešove: Došlo k zrážke auta so 17-ročnou chodkyňou!

Nešťastie v Prešove. Podľa polície neznámy vodič na zatiaľ nestotožnenom osobnom aute narazil do mladej chodkyne (17), ktorá práve prechádzala po priechode pre chodcov.

Ilustračný obrázok k článku Nešťastie na priechode v Prešove: Došlo k zrážke auta so 17-ročnou chodkyňou!
Zdroj: TASR

V Prešove vo štvrtok v čase okolo 16:30 hodine podľa polície došlo na priechode pre chodcov na Ul. Plzenskej, k dopravnej nehode medzi osobným autom a mladou chodkyňou.

„Neznámy vodič na zatiaľ nestotožnenom osobnom motorovom vozidle po odbočení z Ul. Masarykovej na Ul. Plzenskú, prednou časťou svojho vozidla narazil do 17-ročnej chodkyne. Tá práve prechádzala po priechode pre chodcov (smerom od Slovenskej sporiteľne v smere na autobusovú stanicu). Mladá dievčina po zrážke s autom spadla na vozovku, vodič ale nezastavil a s vozidlom pokračoval v jazde ďalej a to po Ul. Plzenskej v smere na Ul. Lesík delostrelcov. Pri tejto nehode Prešovčanka – chodkyňa utrpela zranenia,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Tá zároveň dodala, že vzhľadom k objektívnemu prešetreniu dopravnej nehody polícia žiada svedkov dopravnej nehody, ako aj samotného vodiča osobného motorového vozidla, aby kontaktovali políciu buď osobne na Okresnom riaditeľstve Policajného zboru v Prešove, Ul. Vajanského č.32, tel. číslo 0961 80 3519, prípadne na známom tel. čísle 158 alebo na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Môže vás zaujímať:

V prešovskej škole zrazu nastal rozruch: Nabehli do nej policajti, kontrola troch tried so psom!

V kraji zahynulo už 36 ľudí, polícia sa rozhodla konať: Opatrenia, s ktorými odteraz musíme rátať!

Deň ako každý iný, zrazu v obchode nastala trma-vrma: Čo sa dialo v prešovskej drogérii?

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM