Ľubomír Hudačko Kultúra

Neskoro večer Petra Marcina v Prešove: Divákov vychválil, v okolí mesta má korene

Po roku sa do Prešova so svojím programom Neskoro večer vrátil Peter Marcin. Divákov vychválil a v rozhovore prezradil, že v okolí mesta má korene.

Ilustračný obrázok k článku Neskoro večer Petra Marcina v Prešove: Divákov vychválil, v okolí mesta má korene
Zdroj: TASR

Spolu so Zuzanou Tlučkovou, Vlastou Mudríkovou a Petrom Sklárom vytvoril príjemný večer v prešovskom Kine Scala opäť po roku aj Peter Marcin. So svojím programom cestuje po Slovensku a robí to, čo mu ide najlepšie – zabáva publikum.

Korene v okolí Prešova

To prešovské po predstavení poriadne vychválil. „Prešovské publikum je výnimočné a to teraz nehovorím ako lichôtku len tak. Pretože aj kolegovia potvrdia, že ľudia sa smejú aj na takých miestach, kde sa inde na turné nesmejú. Naozaj sú veľmi srdeční a sú super. Veľmi dobre sa nám hralo, mali sme vypredané. Pred rokom sme tu boli takmer na deň presne a tiež to bolo fantastické,“ povedal po skončení podujatia známy zabávač, herec, moderátor či spevák.

Prezradil ďalej, že má k mestu Prešov blízko a to už od detstva. „Pre mňa je v Prešove špecifické publikum, lebo som v podstate odtiaľto. Môj otec je z Demjaty a celú rodinu mám odtiaľ, takisto aj z Tulčíka či Podhorian. Mám tu asi tisíc bratrancov a sesterníc. Ako dieťa som chodieval k babke na prázdniny do Demjaty a mám teda k Prešovu špecifický vzťah,“ uviedol pre Prešov 24 Peter Marcin.

Ako pokračoval, počas ďalšieho turné o rok by opäť rád nevynechal Prešov, keďže je tu takto dobre. Námestie v metropole Šariša si s kolegami nestihol pozrieť, keďže v rámci turné po Slovensku s reláciou sa len presúvali cez Michalovce a Prešov do Rožňavy.

Čo prezradil k Susedom

Prezradil však niečo k pripravovanému comebacku seriálu Susedia, ktorý pred desaťročím trhal rekordy sledovanosti. „Dve časti Susedov sú už nahrané. Pikoška k nim vlastne ani žiadna nie je, točiť to je vlastne ťažká robota. No môžem povedať, že počas natáčania vládla dobrá atmosféra a aj so štábom sme sa na tom dobre zabavili. Dúfam, že aj diváci sa zabavia a že sa im to bude páčiť tak, ako pred rokmi,“ povedal s úsmevom.

Nezabudol ani pozdraviť čitateľov nášho webu. „Pozdravujem divákov, prajem všetko dobré, veľa úsmevov a pozerajte Neskoro večer. A keďže sa pomaly blížia vianočné sviatky, tak prajem aj veľa pohody, šťastia, lásky a Božieho požehnania,“ zakončil Peter Marcin pre náš portál.

Rozhovor redakcii sprostredkoval Milan Jusko

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: archívne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM