Ľubomír Hudačko Rôzne

Neklamný znak blížiacich sa najkrajších sviatkov roka. V Prešove už stojí vianočný stromček FOTO

Na Hlavnej v Prešove to už dýcha vianočnou atmosférou. Blížiace sa sviatky totiž už teraz skrášľuje stromček, ktorý nainštalovali opäť pred Konkatedrálou svätého Mikuláša. Na otvorenie sa pripravujú aj predajcovia počas vianočných trhov so svojími stánkami.

Ilustračný obrázok k článku Neklamný znak blížiacich sa najkrajších sviatkov roka. V Prešove už stojí vianočný stromček FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Po úspechoch z predchádzajúceho obdobia sa Prešov opäť bude uchádzať o najkrajší vianočný strom v rámci Slovenska. Či by mohol opäť mať pozitívne reakcie a ohlasy, posúďte sami v našej fotogalérii.

Vianočné trhy pre zmenu začnú už onedlho, trvať budú od 25.11.na Katarínu až do do 23.12. Stánky budú umiestnené pozdĺž Hlavnej ulice od pódia po Trojicu vrátane priľahlých uličiek na Floriánovej po začiatok Metodovej.

„Každý deň počas trhov vo vymedzenom čase od 10:00 do 19:00 a občerstvovacie do 22:30, bude aj tento rok svoje tovary a služby ponúkať približne 90 stánkarov opätovne v krásnych drevených stánkoch v jednom štýle,“ uviedla hovorkyňa radnice Veronika Kmetóny Gazdová.

Piateho decembra sa na pešej zóne sa poto opäť budú radovať aj naši najmenší Prešovčania – o 16.00 začne Mikulášška nádielka. Práve v tento deň sa rozsvieti mesto vianočnou výzdobou, jej prevádzka bude trvať do 15. januára nasledujúceho kalendárneho roka.

Informácie a foto redakcii sprostredkovala hovorkyňa radnice Veronika Kmetóny Gazdová

Prešov už má svoj Vianočný stromček: Takto ho inštalovali
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM