Tomáš Šuhajda Krimi

Nehoda, pri ktorej zahynul Jakub (†18): Polícia už obvinila ruského šoféra nákladiaku!

Za obcou Nižný Hrabovec smerom na Strážske došlo v stredu 30. 10. k tragickej zrážke osobného auta a kamióna, pri ktorej zahynul 18-ročný Jakub z Papína, okres Humenné. Polícia v tejto súvislosti už obvinila vodiča nákladiaku z prečinu usmrtenia. Ako k zrážke došlo?

Ilustračný obrázok k článku Nehoda, pri ktorej zahynul Jakub (†18): Polícia už obvinila ruského šoféra nákladiaku!
Zdroj: Policajný zbor SR

„V smere od Strážskeho viedol 34-ročný Rus nákladné auto Scania s mraziarenským návesom. Pred obcou Nižný Hrabovec pravdepodobne neprispôsobil svoju rýchlosť stavu a povahe vozovky a na priamom úseku cesty prešiel návesom do protismernej časti cesty, kde v tomto čase išlo osobné auto Renault Megane, ktoré viedla 49-ročná žena z obce Papín, okres Humenné. Následne došlo k stretu oboch vozidiel,“ priblížil hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Daniel Džobanik.

Dodal, že po náraze osobné auto odhodilo na pravý okraj cesty a nákladné auto ostalo stáť pri pravej krajnici v smere svojej jazdy. Pri dopravnej nehode utrpel 18-ročný Jakub z Papína sediaci na zadnom sedadle za vodičkou ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahol. Vodička auta ako aj ďalší dvaja spolujazdci utrpeli zranenia s dobou liečenia do siedmich dní. Vodič kamióna zranenia neutrpel.

„U oboch vodičov bola vykonaná dychová skúška, ktorá dopadla negatívne. Hmotná škoda na vozidlách bola vyčíslená na 2000 eur,“ uzavrel krajský policajný hovorca.

Nehoda, pri ktorej zahynul Jakub (†18): Polícia už obvinila ruského šoféra nákla
2
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM