Ľubomír Hudačko Krimi

Nehoda na Vranovskej v Prešove: Opel narazil do Mercedesu a... toto po príchode zistili policajti!

Na Vranovskej ulici v Prešove sa stala nehoda. Podľa polície sa Martin (39) plne nevenoval vedeniu vozidla a s autom značky Opel narazil do mercedesu. Tomuto mužovi však bola po príchode polície obmedzená osobná sloboda a bol umiestnený do cely policajného zaistenia.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda na Vranovskej v Prešove: Opel narazil do Mercedesu a... toto po príchode zistili policajti!
Zdroj: TASR

Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Prešove obvinil Martina (39) z obce Podhorany z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

„Martin ako vodič osobného motorového vozidla značky Opel, viedol toto vozidlo v Prešove, po Ulici Vranovskej a to vo štvrtok 14.03.2016 po­poludní. Počas tejto jazdy sa plne nevenoval vedeniu a prevádzke vozidla, v dôsledku čoho narazil do motorového vozidla značky Mercedes-Benz, ktorého vodičom bol Ján (60) z obce Lomné,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová.

Ako pokračovala, po príchode polície na miesto dopravnej nehody boli obaja vodiči kontrolovaní a boli podrobení dychovej skúške na zistenie množstva alkoholu. „U Jána bola dychová skúška negatívna a u Martina dosiahla hodnotu najmenej 1,33 promile. Škoda na vozidlách bola odhadnutá na sumu 3 000 eur. Martinovi bola obmedzená osobná sloboda, bol umiestnený do cely policajného zaistenia,“ zakončila Migaľová.

Môže vás zaujímať:

Aktuálny rozpis z ministerstva: Ak zbadáte jedno z týchto áut, určite spomaľte!

Dychvyrážajúca udalosť v Prešove: Keď žena uvidela, čo mladík robí v parku, hneď volala políciu!

Po náleze v prešovskom obchoďáku sa policajti rozhodli obrátiť na ľudí: Kto si tam TOTO mohol zabudnúť!?

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM