Krimi

Nehoda na diaľnici Košice - Prešov: Žena (50) dostala šmyk a skončila v plote...prekvapivé zistenie policajtov!

Na diaľnici medzi Košicami a Prešovom došlo podľa polície k nehode. Žena (50) dostala šmyk a skončila v plote, prekvapivé sú zistenia policajtov. Tu sú ďalšie informácie.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda na diaľnici Košice - Prešov: Žena (50) dostala šmyk a skončila v plote...prekvapivé zistenie policajtov!
Zdroj: Policajný zbor SR

Dopravnú nehodu, ku ktorej došlo podľa polície 21.1. na diaľnici medzi Košicami a Prešovom krátko po 11.00 pravdepodobne zavinila vodička osobného motorového vozidla značky Fiat Punto.

„Päťdesiatročná Košičanka viedla vozidlo po diaľnici D1 v smere z Košíc do Prešova. Počas predbiehania iného vozidla podľa doterajšieho vyšetrovania neprispôsobila svoje správanie svojím schopnostiam, stavu vozovky a poveternostným podmienkam, dostala s vozidlom šmyk a následne s vozidlom zišla z vozovky, kde narazila do kovového oplotenia,“ uviedol hovorca KR PZ v Košiciach Alexander Szabó.

Ako hovorca pokračoval, po dopravnej nehode bola vodička podrobená dychovej skúške na zistenie požitia alkoholu, pri ktorej jej bola nameraná hodnota 0,67 mg/l alkoholu v dychu (1,40 promile). Szabó ďalej uviedol, že vodička pri nehode utrpela ľahké zranenie a škoda na vozidle a oplotení sa odhaduje na 4 500 eur. „Poverený príslušník PZ obvinil Annu L. z Košíc zo spáchania prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Obvinená žena je stíhaná na slobode, pretože podľa lekárskeho potvrdenia nemohla byť umiestnená v cele policajného zaistenia. V prípade dokázania viny jej hrozí až ročné väzenie,“ zakončil Szabó.

Môže vás zaujímať:

Podceniť to by bolo chybou: Prešovskí vodiči, teraz by ste mali zbystriť pozornosť

Zásah hasičov v dedine pri Prešove: Tri chatrče do tla, o strechu prišlo až 30 ľudí!

Mimoriadna duchaplnosť dievčiny (18) v Prešove: Na chodníku zrazu na ňu mieril nôž, pred touto reakciou klobúk dole!

foto: Policajný zbor

Nehoda medzi Prešovom a Košicami: Na D1 havarovala vodička
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM