Ľubomír Hudačko Krimi

Nehoda motorkára na diaľnici neďaleko Prešova: Matúš (26) dostal na ceste balans a potom to prišlo!

Na diaľnici D1 neďaleko Prešova došlo k dopravnej nehode mladého motorkára. Matúš (26) podľa polície zo zatiaľ nezistených príčin dostal na ceste balans. Na miesto boli povolaní aj záchranári, ktorí mladíka previezli na traumatológiu do Prešova.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda motorkára na diaľnici neďaleko Prešova: Matúš (26) dostal na ceste balans a potom to prišlo!
Zdroj: Policajný zbor SR

V stredu popoludní došlo na diaľnici D1 k dopravnej nehode mladého motorkára. Stalo sa tak blízko obce Lemešany neďaleko Prešova.

„Matúš (26) zatiaľ z nezistených príčin dostal na ceste balans a došlo k dopravnej nehode. Pravdepodobne sa dostatočne nevenoval vedeniu vozidla, neprispôsobil rýchlosť jazdy stavu a povahe vozovky, ani svojim schopnostiam. Výsledok dychovej skúšky u vodiča bol negatívny,“ uviedla pre portál Prešov 24 hovorkyňa KR PZ Jana Migaľová.

„Úraz motorkára na diaľnici D1 bol hláseny jeden kilometer pred obcou Lemešany. Muž bol pri vedomí, ležal vedľa motorky a mal na hlave prilbu. Utrpel však zlomeninu stehennej kosti a záchranná zdravotná služba ho po prvotnom ošetrení previezla na traumatológiu do Prešova,“ sprostredkoval informácie záchrannej zdravotnej služby Jozef Minár.

Môže vás zaujímať:

V Prešove sa stala tragédia: Smrteľná nehoda mladíka na motorke!

Tragická zrážka auta a nákladiaku: Muž na mieste podľahol zraneniam! FOTO

Do akcie povolali všetky záchranné zložky: Došlo k vážnej dopravnej nehode!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM