Milan Jusko Krimi

Nehoda 3 mladíkov: Auto po šmyku narazilo do stromu!

Ďalšia nehoda, kedy za volantom sedel mladý vodič. Traja mladíci včera v noci nedošli do cieľa svojej cesty. Zastavil ich strom pri ceste.

Na ceste medzi obcami Drienov a Šarišské Bohdanovce, okr. Prešov došlo v nedeľu v noci k nehode osobného auta, pri ktorej sa ťažko zranili traja mladí muži z Lemešian. V čase okolo 23:30 h viedol 19-ročný mladík v smere od obce Šarišské Bohdanovce do obce Drienov osobné auto.

„Z doteraz nezistených príčin prešiel vodič s vozidlom do protismeru, dostal šmyk a vozidlo otočilo o 90 stupňov a pokračovalo v šmyku po vozovke. Následne auto zišlo do trávy, narazilo do mierneho svahu krajnice a odtiaľ narazilo do stromu a dopadlo na pravý bok,“ povedal krajský policajný hovorca Daniel Džobaník.

[blockquote]Pri nehode utrpel vodič zranenia s dobou liečenia nad 42 dní, spolujazdec (19) sediaci vpredu utrpel zranenia s dobou liečenia a približne 6 týždňov a mladík (19) sediaci vzadu utrpel ťažké zranenia, ktoré sú život ohrozujúce. Na vozidle vznikla škoda zhruba 1 000 eur. [/blockquote] „Na mieste dopravnej nehody bola u vodiča vykonaná dychová skúška na alkohol s negatívnym výsledkom. Miera a zavinenie dopravnej nehody je v štádiu policajného šetrenia a preverovania, pričom polícia už začala trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví,“ dodal Džobaník.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM