Ľubomír Hudačko Futbal

Návrat k derby s Košicami očami kapitána Krajníka: Taký zápas som nezažil už dlho

Bolo to divoké. Kým pred rokmi Áčka Košíc a Prešova zviedli neskutočný súboj s konečným výsledkom 5:5, tentoraz béčko vraňarov privítalo seniorov zelenobielych v rámci druhej ligy. A bolo sa na čo pozerať, hoci výsledok 1:1 sa k predošlej remíze nepriblížil. Ale dve červené karty dodali súboju punc!

Ilustračný obrázok k článku Návrat k derby s Košicami očami kapitána Krajníka: Taký zápas som nezažil už dlho
Zdroj: TASR

A zaujímavo padali aj góly. Prvý už po niekoľkých sekundách, vyrovnávajúci v 96. minúte.

V Tatrane Prešov sa pomaly udomácňuje útočník Lukáš Eliáš, ktorý vsietil v štyroch zápasoch tri góly. Naposledy proti béčku Košíc už v prvej minúte. „Začali sme veľmi dobre. Hneď z prvej akcie sme dali gól. Takých dvadsať minút to bolo v pohode. Potom sme prehrali súboj v strede poľa a hráč postupoval sám na bránu,“ povedal kapitán Krajník k situácii pre oficiálnu webstránku klubu, na konci ktorej bol zákrok Dzuríka s červenou kartou na konte.

To však nebolo všetko. Rival z Košíc dohral jeden zo súbojov s brankárom Talianom, ktrý po strkaniciach musel ísť takisto pod sprchy. A neubehla ani hodina hry. Napokon sa zdalo, že duel Tatran vyhrá, ale prišla posledná minúta nadstaveného času, ktorý trval sedem minút: „Bránili sme sa teda ôsmi. Gól sme dostali v 96. minúte. V skutočnosti je to jediné, čo ma mrzí. Vlastne 40 minút sme stáli iba pred svojou šestnástkou a odvracali lopty. Ak to niekto už skúšal a zažil, tak vie, že jednoducho hrať o dvoch hráčov menej je teda ozaj dosť ťažké. S tým, čo sa dialo na ihrisku si myslím, že ten bod nie je vôbec zlý. Taký zápas som dlho nezažil. V 96. minúte sme už gól dostať nemali, no aj tak sme z toho mali zvláštny pocit. A hrať o dvoch menej bola pre naše mladé mužstvo zaujímavá skúsenosť,“ dodal na záver pre 1fcatran.sk kapitán Krajník.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM