Ľubomír Hudačko Rôzne

Navigačná tabuľa ulíc zakrytá stromom: Vodiči ju môžu hľadať márne...

Informačné systém slúži na nasmerovanie cestujúceho k vytýčenej lokalite. Najmä, ak nie ste domáci. Tento fakt však nepotvrdzuje navigátor ulíc na Východnej v Prešove, pretože jeho viditeľnosť znemožňuje priľahlý strom. Veď posúďte sami.

Ilustračný obrázok k článku Navigačná tabuľa ulíc zakrytá stromom: Vodiči ju môžu hľadať márne...
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Vodiči, ktorý mali do Prešova namierené smerom z Košíc sa nemusia vedieť v tejto lokalite predmetne zorientovať. Opýtali sme sa teda kompetentnej spoločnosti na to, čo by sa v tomto prípade mohlo zmeniť.

„Po prehodnotení umiestnenia a zvážení možností zviditeľnenia lokality Mestského informačného systému pri križovatke ulíc Východná a Solivarská, presunieme predmetné zariadenie na viditeľnejšie umiestnenie so súhlasom odd. verejnoprospešných činností mesta Prešov, a to v rámci bežnej údržby,“ uviedol stanovisko Róbert Lukáč zo spoločnosti Osvo comp, ktorá zastrešuje aj kovovýrobu.

Zmeny by mohli nastať po našej urgencii ešte v aktuálny mesiac: „V priebehu mesiaca august vykonáme takisto operatívnu úpravu okolia tohto zariadenia s cieľom zviditeľniť tabuľky informačného systému pre chodcov aj motoristov,“ do­dal.

Navigačná tabuľa v Prešove
2
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM