Ľubomír Hudačko Krimi

Namiesto šperkov mu ostali len oči pre plač: Prešovčanovi (51) ukradli aj prsteň za hokejový titul!

Do bytu Prešovčana (51) sa vlámal zlodej. Zobral, čo mu prišlo pod ruku a spôsobil značnú škodu. Podľa polície odcudzil aj prsteň za hokejový titul!

Ilustračný obrázok k článku Namiesto šperkov mu ostali len oči pre plač: Prešovčanovi (51) ukradli aj prsteň za hokejový titul!
Zdroj: Dnes24.sk

Prsteň za hokejový titul je fuč. Prešovčanovi (51) ostali oči pre plač, niekto mu ho totiž ukradol.

Vyšetrovaním polície bolo zistené, že doposiaľ neznámy páchateľ sa vlámal do jedného z bytov na Kutuzovovej ulici v Prešove, ktorý je na prízemí. „Zlodej sa cez balkónové dvere dostal na bytu, kde zo spálne i z detskej izby ukradol viaceré šperky zo žltého kovu. Išlo o osem retiazok s rôznymi príveskami, obrúčky, prsteň za hokejový titul, prsteň z trojfarebného žltého kovu s troma diamantmi, náramok, šesť párov náušníc, pánske ako aj dámske značkové hodinky,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová.

Majiteľovi bola krádežou spôsobená škoda vo výške 6 480 eur a poškodením balkónových dverí škoda 100 eur. Poverený príslušník začal trestné stíhanie pre prečin krádeže, polícia po páchateľovi intenzívne pátra," dodala Migaľová.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM