Ľubomír Hudačko Správy

Nalaďte sa na sviatočnú atmosféru: V Prešove budú veľkonočné trhy, kam na ne vyraziť?

Veľkonočné výstavné trhy budú v Prešove na programe už čo nevidieť. Spojené s predajom sa organizujú už celkom 15 rokov. Návštevníci si teda môžu prísť na svoje v podobe výrobkov tematicky zamerané na Veľkú noc. Kde sa na ne môžeme tešiť?

Ilustračný obrázok k článku Nalaďte sa na sviatočnú atmosféru: V Prešove budú veľkonočné trhy, kam na ne vyraziť?
Zdroj: TASR

Trhy sa konajú v kinosále domova sociálnych služieb na Volgogradskej ulici v Prešove. V týchto priestoroch vám ponúknu počas jedného dňa výrobky z rôznych materiálov.

„Na trhoch prezentujú svoje výrobky klienti zariadení sociálnych služieb Prešovského samosprávneho kraja. V tomto roku sa nám prihlásilo spolu 20 zariadení, ktorí predstavia svoje výrobky tematicky zamerané na Veľkú noc. Výrobky sú zhotovené z rôznych materiálov – papier, prútie, drevo, keramika, látky, korálky, ručne robený papier, výšivky a podobne,“ uviedla Riaditeľka prešovského DSS Iveta Nemčíková.

Okrem nádherných a nápaditých výrobkov sa návštevníkom s kultúrnym programom predstavia deti zo Základnej školy Záhradné. Trhy sa konajú jeden deň, teda 26.3.2015 v čase od 9.30 do približne 15.00. „Závisí to od záujmu návštevníkov. Trhy sú zdarma prístupné širokej verejnosti,“ dodala Nemčíková.

Čítajte tiež:

Biela košeľa, červený šál, spoznávate ho? Pavel Hagyari sa premenil na bábku

Aká matka, taká Katka: Famózny talent Prešovčanky, s mamou vyrába hotové diela!

Prešovská ZŠ a jej atraktívne plány: Rehabilitačné centrum so saunou aj soľnou jaskyňou!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM