Ľubomír Hudačko Správy

Najzaujímavejšie témy z Prešova: Čo čitateľov cez týždeň zaujalo najviac?

Ďalší marcový týždeň je pomaly na konci. Prinášame vám prehľad článkov, ktoré našich čitateľov počas neho zaujali najviac.

Ilustračný obrázok k článku Najzaujímavejšie témy z Prešova: Čo čitateľov cez týždeň zaujalo najviac?
Foto: Ľubomír Hudačko

Nové stavby v meste

Určite ste si to všimli. Na nejednom mieste v Prešove v súčasnosti prebieha stavebná činnosť. Pracuje sa na nových obchoďákoch či obchvate.

Názor poslanca

Začal rozprávať a to bez servítky. Poslanec Martin Matejka sa v strede týždňa vyjadril na margo diania v prešovskom parlamente. Zazneli aj slová o hanbe.

Riaditeľ DPMP radí

Rady, ktoré sa možno raz zídu aj vám. Opýtali sme sa riaditeľa Dopravného podniku, ako postupovať v nepríjemnej situácii, ktorá sa v MHD môže prihodiť. Viac už nájdete v článku, ktorý sme vám takisto priniesli tento týždeň.

Manželia z Austrálie v Prešove

Manželia Čekanovci majú svoj rodný Prešov stále v srdci. Aj keď žijú v ďalekej Austrálii, na naše mesto nezabudli. Aké dojmy mali po tom, čo sa sem na chvíľu vrátili? Aj to ste sa mohli dočítať na našom webe v tretí marcový týždeň.

Rozhovor s Prešovčankou

Precestovala už nemálo krajín, zažila nezabudnuteľné i vtipné momenty. Štefánia fotí zahraničné scenérie, no v našom rozhovore vraví, že srdcovkou je pre ňu Slovensko.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM