Ľubomír Hudačko Správy

Najklikanejšie správy týždňa: Témy, ktoré najviac zaujali Prešovčanov

Stačí iba jeden klik a okamžite získate prehľad o dianí v Prešove počas tohto týždňa. Pripravili sme pre vás špeciálny výber tém, ktoré najviac zaujali našich čitateľov.

Ilustračný obrázok k článku Najklikanejšie správy týždňa: Témy, ktoré najviac zaujali Prešovčanov
Zdroj: Dnes24.sk

Stratené veci

Muži zákona hľadajú majiteľov dvoch vecí, ktoré sa našli v Prešove. Obidve veci sa našli ešte 6. júna na prešovskom Sídlisku III. Ide konkrétne o detské odrážadlo, ktoré bolo na parkovisku pred obytným blokom na Volgogradskej ulici č. 72.

Populárna Delňa

Delňa si Prešovčanov získava napriek rôznym debatám o kvalite vody. Kúpalisko navštevuje kvantum ľudí a neváhajú sa aj kúpať. Ako to vyzerá počas dňa? To si môžete pozrieť v našej fotogalérii.

Hlavná online

Ak sa chcete pozrieť, čo sa práve deje v časti Hlavnej ulice v Prešove, dá sa to aj online. Život centra mesta totiž sleduje oko kamery. Kameru umiestnenú na prešovskej radnici spravuje mesto Prešov v spolupráci s Mestskou políciou. Slúži najmä pri organizovaní akcií na Hlavnej ulici.

Akcie, kde sa najesť

V Prešove a si v aktuálnych aj nasledujúcich týždňoch môžete parádne pochutiť na zaujímavých akciách. Prinášame vám našu výberovú trojku. Lákajú vás gurmánske delikatesy a túžite ochutnať rôzne špeciality? Na vlastnej koži môžete zažiť akcie, kde sa môžete schuti najesť. Niektoré sa v Prešove konajú počas leta, ktoré nás zaujali najviac?

Pivovar na foto

Pivovarnícka tradícia na Šariši je nespochybniteľná. Prinášame vám zaujímavé zábery zo známeho pivovaru. Obzrite sa do minulosti na jeho začiatky. Archívne zábery prezrádzajú pohľad na výstavbu pivovaru zo 7. apríla 1967. Vtedy sa v pivovare vo Veľkom Šariši začali skúšky technologického zariadenia jednotlivých agregátov.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM