Ľubomír Hudačko Kultúra

Najbližší víkend prináša ponuku lákavých akcií: Tipy pre Prešovčanov, kam si vyraziť

Blížiaci sa víkend so sebou prináša v Prešove viaceré zaujímavé akcie. S naším prehľadom sa v nich ľahko zorientujete a potom si stačí už len vybrať. Tu sú naše tipy...

Ilustračný obrázok k článku Najbližší víkend prináša ponuku lákavých akcií: Tipy pre Prešovčanov, kam si vyraziť
Zdroj: TASR

5th Anniversary Back2Love

Back2ove si pripravili narodeninovú párty ako fúziu so živými nástrojmi v silnej konštalácii. Hostia budú skvelí muzikanti a to basgitaristi Lukáš Kolivoška a Tomáš Durkáč. V DrinkIn bare v piatok od 21.00.

Family values revival tour vol. 2

Čo majú spoločné KoRn a Rage Against The Machine? V revivalovej podobe na Slovensku veľmi veľa, okrem speváka aj trojicu koncertov na východnom slovensku, ktorá pokračuje práve v prešovskom Wave klube 30. októbra od 20.00.

Haloween v Starom Dobrom Mexiku

V piatok od 20.00 sa v Starom Dobrom Mexiku o dobrú náladu postará kapela King Shaolin. Keďže je Halloweena, vstup bude netradične voľný len v maskách. Tie najoriginálnejšie budú dokonca aj ocenené a tak vás čaká hororová noc plná zábavy.

Korben Dallas a Zrní

Koncert kapiel je v Kultúrnom dome na Solivare vypredaný, hudobníci sa preto rozhodli pridať v Prešove ešte jeden koncert. A ten vás čaká v piatok od 23.00 v Chris­tianii. Predaj vstupeniek iba na mieste.

Zaorávanie

Už 55. výročie pôsobenia na ľudovej scéne si folklórny súbor Karpaťanin v Prešove vystúpením v PKO v piatok od 18.00. V súčasnej dobe tvorí 34 aktívnych členov. Má tanečnú zložku a spevácku zložku. Tanečnú zložku vedie Marek Svítok a spevácku zložku Magdaléna Svatová.

Xindl X v Prešove

Xindl X vo svojej hudbe kombinuje hiphopové frázovanie s folkom, jazzom a bluesom. Ťažiskom piesní však zostávajú piesňové texty, v ktorých má rovnakú váhu pokus o osobnú výpoveď ako zmysel pre iróniu. Večer v Bizzare bude po koncerte pokračovať Halloweenovskou party s DJ-om, začína sa v piatok od 20.00.

Koncert Konfliktu

V Prešove vystúpi stálica Slovenskej punkrockovej scény kapela Konflikt. Ako predkapela sa predstaví košická kapela Alternatiwe a košická kapela Meredith. V klube Normandia v sobotu od 20.00.

Môže vás zaujímať:

Prešovčania, zapisujte si do kalendárov: 10 parádnych akcií, na ktorých by ste nemali chýbať

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM