Ľubomír Hudačko Správy

Naj témy týždňa v kocke: Premiéra muzikálu v Prešove i príjemná povinnosť primátorky Turčanovej

V Prešove a okolí priniesol mnoho zaujímavého aj uplynulý týždeň. My sme sa pozreli na udalosti a správy, ktoré najviac zarezonovali u našich čitateľov. Prečítajte si najčítanejšie témy na našom spravodajskom portáli v jednej kocke.

Ilustračný obrázok k článku Naj témy týždňa v kocke: Premiéra muzikálu v Prešove i príjemná povinnosť primátorky Turčanovej
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Sú príbehy, ktoré ostávajú večné a muzikál, ktorý v Prešove bude mať premiéru k takým príbehom patrí. Onedlho sa v Divadle Jonáša Záborského môžu návštevníci tešiť na svetoznámy muzikál so živým orchestrom priamo na javisku!

Muži zákona hľadajú Michala (21). Na tohto mladíka podľa polície bol vydaný príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody.

Na deň, keď si poviete svoje veľké áno, sa len tak nezabúda. Vlani prežili práve takéto chvíle v Prešove viaceré zamilované páry. Sobáše ale u nás uzatvárali aj cudzinci. A pochádzali aj z poriadnej exotiky.

V malej dedinke sa skupinka novozvolených poslancov zo Strany rómskej koalície postarala o poriadny šok. Veď pozrite, aké rozhodnutie učinili!

Na ulici Mirka Nešpora v Prešove horel panelák. Pri požiari sa traja ľudia nadýchali splodín horenia, záchranári ich previezli do nemocnice na pozorovanie.

Riaditeľ prešovskej Hotelovej akadémie si od hektického povolania nájde chvíľu aj pre seba. Jozef Šenko prezradil, že rád relaxuje v záhradke. Škola mu už pripravila aj úsmevné momenty, na ktoré doteraz nezabudol. Pred žiakmi musel jesť napríklad slimáky :)

Jedna z prvých, no o to príjemnejších pracovných povinností primátorky A. Turčanovej v novom roku bolo uvítanie prvého prešovského novorodenca. Je ňou malá Sofia, ktorá prišla na svet 1. januára 2015 o 2:38 h v starej pôrodnici vo Fakultnej nemocnici s poliklinikou J. A. Reimana v Prešove.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM