Ľubomír Hudačko Správy

Na prešovskom zastupiteľstve už s hlavným kontrolórom: Zaznel aj potlesk, mikrofón mu nefungoval

Poslanci prešovského mestského zastupiteľstva sa na svojom štvrtom zasadnutí už mohli spoliehať aj na hlavného kontrolóra. Na rokovanie zavítal Alexander Ernst, privítal ho aj potlesk, ale aj neposlušný mikrofón...

Ilustračný obrázok k článku Na prešovskom zastupiteľstve už s hlavným kontrolórom: Zaznel aj potlesk, mikrofón mu nefungoval
Zdroj: YouTube.com

Po vynesení verdiktu Krajského súdu v Prešove je Alexander Ernst už opäť na svojej stoličke, štvrté zasadnutie Mestského zastupiteľstva sa teda začalo aj s ním.

Neúspešného kandidáta na primátora privítal aj potlesk v miestnosti a tiež aj neposlušný mikrofón. Pri svojej prvej reakcii k aktuálne preberanej téme sa akosi nechcel spojazdniť. „Rok bol mikrofón na tejto strane vypnutý, takže poprosím o trošku strpenia,“ bral situáciu s nadhľadom.

Už aj na ostatných stretnutiach poslancov sa množili vyjadrenia k tomu, kedy sa bude hlavný kontrolór opäť podieľať na zasadnutiach. Jeho prítomnosť privítala primátorka Andrea Turčanová hneď na začiatku: „Som rada, že tu konečne môžem privítať aj hlavného kontrolóra mesta, Alexandra Ernsta,“ uviedla.

Čítajte o kauze hlavného kontrolóra viac!

Pozrite aj článok o zmenách na Mestskom úrade!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM