Ľubomír Hudačko Rôzne

Na prešovskej Delni to bude žiť: Študujte program podujatí, ktoré sa blížia!

Na Prešovskej Delni to bude žiť. Chystá sa totiž nejedno zaujímavé podujatie. Pozrite si program akcií, ktoré tam sú v pláne.

Ilustračný obrázok k článku Na prešovskej Delni to bude žiť: Študujte program podujatí, ktoré sa blížia!
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

V ostatnom mesiaci sa na Delni konajú zaujímavé podujatia. Po vrchole, ktorým bol Dobrý festival to totiž rozhodne neskončilo.

Len nedávno v areáli zahrala skupina Mloci a júl na Delni sa tým len rozbehol. „Návštevníkov Delne pozývame v stredu 20. júla o 16.00 zacvičiť si jógu so Zuzkou Poklembovou. Stačí vám karimatka, deka alebo uterák. Cvičenie je v cene vstupného do areálu a trvá približne hodinu,“ priblížili zástupcovia mestskej spoločnosti Prešov Real dnešné podujatie.

Prečítajte si tiež: Čochvíľa štartuje prešovský Pivný festival: Poznáme tohtoročnú novinku!

Veľkí a malí môžu potom zavítať aj na predstavenie Divadla Portál s názvom O pyšnej princeznej. Na programe bude už túto sobotu 23.7. o 16:30 v areáli Delne. Aj divadlo je v cene vstupného do areálu. To však nie je všetko. „Okrem toho sa v rekreačnom areáli bude konať aj jedna párty. Letná retro disco s dídžejom Robom Balážom príde na rad tento piatok 22.7. od 17:00. Akcia bude opäť v cene vstupného do areálu,“ zakončili informácie o podujatiach z Prešov Real.

Prečítajte si tiež: Akcia ako stvorená pre rodiny s deťmi: Prešovský EkoPark ponúkne zábavu a hry

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM