Hokej Šport

Na Popradské líšky tomu čosi chýbalo: Prešovčanky podľahli v bitke o čelo tabuľky

Dva kvalitné tímy sa pobili o čelo tabuľky. Popradské líšky tentoraz vrátili prešovskej Šarišanke septembrovú prehru na jej ľade.

Ilustračný obrázok k článku Na Popradské líšky tomu čosi chýbalo: Prešovčanky podľahli v bitke o čelo tabuľky
63
Galéria
Foto: Peter Handzuš

V skupinovej fáze základnej časti na východe dominovali dva tímy. Šarišanka Prešov a Popradské líšky. Po sobote majú dievčatá z Prešova a Popradu na konte po jednej prehre. Obidva tímy vyhrali vzájomné domáce zápasy. Prešov vyhral 17.9. nad Popradom 2:1 a v sobotu 7.10. vyhrali Popradské líšky doma 6:3.

Pred začiatkom celoslovenskej časti súťaže, ktorá začína už budúci týždeň, sa tak Popradčanky vrátili v skupine B na prvé miesto pred Prešov, ale len o skóre. V skupine A je bez jedinej prehry HC ŠKP Bratislava. V nedeľu 15.10. čaká Popradské líšky zápas v Krynici. Prešovčanky pocestujú už o deň skôr na ťažký zápas do Bratislavy.

Zdroj: YouTube.com

“Zápas sme nezačali veľmi dobre. Prehrávali sme už v prvej tretine, keď si dievčatá mysleli, že súperky sa nabijú samé. Ale taký je hokej. Chýbali nám nejaké choré a zranené hráčky. Pripravíme sa na ďalší zápas a uvidíme. Chlieb sa bude lámať na konci sezóny,” zhodnotil zápas Róbert Marton, tréner Šarišanky Prešov.

“Dievčatá splnili to, čo mali. Zaumienili sme si, že to víťazstvo, ktoré sme Prešovu darovali, si zoberieme späť. Aj priebeh stretnutia bol, myslím, jednoznačne v náš prospech. Urobili sme niektoré diletantské chyby, po ktorých sme dostávali góly. Ak sa toho vyvarujeme, tak myslím, že to bude dobré. Zápas mal svoje tempo, treba dievčám poďakovať,” konštatoval domáci tréner Milan Skokan.

Popradské líšky – ŽHK 2000 – Šarišanka Prešov 6:3 (2:1, 3:1, 1:1)
Góly: Nemčeková 2, Majeríková, Šulíková A., Gorecká, Staroňová – Doľáková, Štofanková, Fortunová

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Popradské líšky - ŽHK 2000 - ŠARIŠANKA Prešov
63
Galéria
Foto: Peter Handzuš
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM