Ľubomír Hudačko Rôzne

Na Dobrom festivale aj netradične: Šanca pokochať sa majstrovským pohárom volejbalistov Prešova!

Dobrý festival 2015 na Delni nebude znamenať len hudobné vystúpenia interpretov. Čakás vás aj možnosť pokochať sa majstrovským pohárom volejbalistov Prešova. Prekvapenie súvisí s volejbalovým turnajom, ktorý podporili aj bratia Táslerovci.

Ilustračný obrázok k článku Na Dobrom festivale aj netradične: Šanca pokochať sa majstrovským pohárom volejbalistov Prešova!
Zdroj: TASR

V sobotu 20.6.2015 bude na prírodnom kúpalisku Delňa k videniu aj 5. ročník turnaja v plážovom volejbale.

„Ide o charitatívne podujatie, ktorého výťažok poputuje OZ Deťom pre život, čiže rodinám onkologicky chorých detí z Prešova a blízkeho okolia. Čerešničkou na torte bude možnosť vidieť majstrov SR hráčov VK Mirad PU Prešov, ktorí si prinesú aj svoju najvzácnejšiu majstrovskú trofej, aby ju mohli vidieť aj návštevníci a fanúšikovia volejbalu,“ uviedla hlavná organizátorka podujatia Janette Langová.

Výnimočné na tohtoročnom turnaji je, že sa vďaka OZ Amfiteáter uskutoční počas Dobrého festivalu. Podmienkou účasti je vytvorenie trojčlenného družstva s jednou ženou v tíme. Štartovné je 5 eur, súťažiaci budú mať k dispozícii guľáš a občerstvenie, pre výhercov sú pripravené aj pekné ceny.

„Navyše, ako bonus má možnosť každý účastník vďaka bratom Táslerovcom, ktorí neváhali a podporili toto podujatie, zostať na Dobrom festivale,“ dodala Langová. Hlavnými organizátormi OZ J.D – Galéria J.L a Petr Zahornacký. Do akcie sa zapojili aj neziskové organizácie OZ Sociálny Prešov a OZ Trojlístok.

Čítajte tiež:

Dobrý festival aj s vychytávkou pre rodičov: Drobci na kúpalisku Delňa si prídu na svoje…

Program Dobrého festivalu v Prešove: Preštudujte si časy vystúpení vašich obľúbených interpretov!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM