Krimi

Muži zákona hľadajú Patrika z Prešova. Polícia: Ide o nebezpečného zločinca a môže byť ozbrojený!

Muži zákona prosia ľudí o pomoc. Hľadajú Patrika Košča (39), podľa polície ide o nebezpečného zločinca a môže byť ozbrojený!

Ilustračný obrázok k článku Muži zákona hľadajú Patrika z Prešova. Polícia: Ide o nebezpečného zločinca a môže byť ozbrojený!
Zdroj: Dnes24.sk

Polícia informovala, že Odbor kriminálnej polície Okresného riaditeľstva PZ v Prešove vedie voči hľadanému mužovi trestné stíhanie za zločin útoku na verejného činiteľa, prečin krádeže a prečin poškodzovania cudzej veci.

„Zároveň Okresný súd v Prešove vydal na obvineného príkaz na zatknutie. V mieste trvalého bydliska sa nezdržiava a jeho súčasný pobyt nie je známy. Polícia upozorňuje verejnosť, že ide o nebezpečného zločinca, ktorý bol v minulosti už 10 krát súdne trestaný a môže byť ozbrojený. Preto je nutné aby občania pri jeho spozorovaní bezodkladne kontaktovali Políciu na linke 158,“ uviedol hovorca KR PZ v Prešove Daniel Džobanik.

Ako ďalej uviedol, Patrik Košč sa narodil 11.02.1975 a trvalý pobyt má v Prešove. Popis osoby zistený nebol a takisto ani popis oblečenia.

„Akékoľvek poznatky k osobe Patrik Košč oznámte na odbore kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Prešove, Vajanského 32, Prešov, alebo na linku 158,“ dodal Džobanik.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM