Ľubomír Hudačko Šport

Muži v meste rozhodli: Pozrite si TOP 3 najsexi volejbalistiek Prešova

Volejbal patrí medzi populárne športy a inak tomu nie je ani v Prešove. Výborné výsledky dosahujú muži, darí sa aj nežnejšiemu pohlaviu. V našej ankete sme sa zamerali práve na volejbalistky z tímu Dobré zo Slovenska Prešov. Pozrite si špeciálnu top 3, ktorú zostavili muži v našom meste...

Ilustračný obrázok k článku Muži v meste rozhodli: Pozrite si TOP 3 najsexi volejbalistiek Prešova
Zdroj: Dnes24.sk

Na súpiske prešovských volejbalistiek sa nachádza nejedna pôvabná dáma a tak hlasovanie muži vôbec nemali jednoduché.

Zvláštny kukuč

Medzi najstaršie hráčky v minulej sezóne patrila Agáta Čepová a k tým najmladším sa pre zmenu radila Ivana Olejníková. V každom prípade sa ostré duely hráčok nežnejšieho pohlavia mužom museli páčiť, veď v tíme je dostatok adeptiek na titul najsexi hráčky prešovského klubu.

Zisťovali sme medzi obyvateľmi Prešova, ktorá volejbalistka sa im páči najviac a to nielen z pohľadu športového umenia. Peter s Ivanom si vybrali za adeptku na prvenstvo Tatianu Štieberovú: „Má taký zvláštny a príťažlivý kukuč. Pôsobí oveľa ženskejšie, ako dievčatá, ktoré poznáme vo svojom okolí,“ zhodli sa na svojej favoritke.

Do voza aj do koča

Nezaostávala ani Michaela Schniererová, ktorá je dokonca aj mládežníckou reprezentantkou. „Má pekný úsmev a pevne verím, že ešte nie je zadaná,“ smial sa počas ankety Juraj z Prešova. Jemu dával za pravdu aj kolega Miro: „Na to, že má len tesne po plnoletosti, tak na mňa pôsobí ako zrelá žena,“ zhodnotil.

Ivana Olejníková takisto mala svojich obdivovateľov: „Ja som na blondínky, takže tu to bolo celkom jednoznačné. Ivka, hovoríte, že sa volá? Dobré vedieť,“ s dobrou náladou uviedol Kamil. Pravidelným divákom duelov prešovských volejbalistiek je aj Pavol z Ľubotíc: „Držím dievčatám palce, všetky sú to príjemné mladé dámy. Verím, že sa im bude dariť, maj na to, aby dosahovali pozitívne výsledky. Mojou favoritkou na najpôvabnejšiu hráčku je určite Agáta Čepová. Taká žena do voza aj do koča,“ poznamenal. Jej tetovanie na nohe neobišlo pozornosti ani Jakubovi: „Keď má žena tetovanie, hovorí to minimálne o jej sebavedomí. Páči sa mi to a jej by som dal svoj hlas,“ priblížil svoj vkus.

Je to jednotka

Ďalšie hlasy dostala opäť Ivana Olejníková a to v skupinke štyroch mladých mužov: „Máte na ňu kontakt aspoň na sociálnej sieti? Je nižšia a ideálnej postavy a k tomu športovkyňa. Čo si viac priať,“ poznamenal Patrik. Sympatie si hráčka s číslom 4 na drese získala aj u Adama: „Som zaťažený na roztomilé stvorenia a mne sa páči práve tento typ dievčat,“ vyjadril sa.

Najviac hlasov však napokon získala Tatiana Štieberová, za ktorú hlasovalo v našej ankete až 15 mužov. Lichotivé prívlastky získavala rad za radom a napokon v našej ankete aj triumfovala: „Vyžaruje z nej charizma a má niečo do seba. Je to jednotka,“ zhodovala sa podobným štýlom väčšina odpovedí opýtaných. Takže, aké je konečné poradie najsexi volejbalistiek podľa oslovených mužov z Prešova?

Tu je teda nimi zvolená TOP 3:

  1. Tatiana Štieberová – 15 hlasov
  2. Ivana Olejníková – 12 hlasov
  3. Michaela Schniererová – 11 hlasov

Čítajte tiež:

Vo svete Tour de France, na Hlavnej sa chystá Tour de Prešov: Na pľaci aj bicykel Petra Sagana!

foto: Imrich Olejník

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM