Andrea Mesarčíková Rôzne

Muž, ktorý sa zranil pri nehode v tuneli Branisko, zomrel

Päťdesiatsedemročný Prešovčan, ktorý sa dňa 13.júla popoludní ťažko zranil pri autonehode v tuneli Branisko, podvečer zomrel v Univerzitnej nemocnici L. Pasteura v Košiciach.

V tuneli z doposiaľ nezistených príčin vošiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s osobným autom, ktoré viedol 23-ročný Brňan.
Prešovčan utrpel pri nehode vážne poranenia hlavy a chrbtice, z miesta nehody ho previezla popradská posádka Vrtuľníkovej záchrannej a zdravotnej služby Air Transporte Europe do Košíc. Hovorkyňa Univerzitnej nemocnice L. Pasteura v Košiciach Jaroslava Oravcová informovala, že na oddelení úrazovej chirurgie mu lekári diagnostikovali viaceré poranenia na celom tele. Odtiaľ ho previezli na oddelenie anestéziológie a intenzívnej medicíny, kde aj napriek snahe lekárov zraneniam podľahol.
Hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Magdaléna Fečová informovala, že príčiny a miera zavinenia nehody sú v štádiu šetrenia. Prípad vyšetrujú diaľniční policajti z Behároviec. K dopravnej nehode došlo krátko po 14. hodine v tuneli Branisko, kedy 57-ročný Prešovčan idúci smerom z Popradu, prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s mladým vodičom z Brna. Tunel Branisko, ktorý bol v dôsledku nehody neprejazdný niekoľko hodín, je už v súčasnosti prejazdný v oboch smeroch.

Zdroj TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM