Ľubomír Hudačko Krimi

Mladík (31) čelí poriadnej hanbe a problémom: V centre mesta močil na policajné auto!

Toto si za klobúk nedá. Poriadnej hanbe a problémom čelí mladý Prešovčan. Priamo v centre mesta mal podľa polície vykonať potrebu na kapotu policajného auta!

Ilustračný obrázok k článku Mladík (31) čelí poriadnej hanbe a problémom: V centre mesta močil na policajné auto!
Zdroj: Webnoviny.sk

Poverený príslušník Policajného zboru Prešov – Sever začal trestné stíhanie a súčasne vzniesol 31-ročnému mužovi obvinenie z prečinu výtržníctva.

„Muž z Nižnej Šebastovej sa mal na Hlavnej ulici v Prešove dopustiť hrubej neslušnosti – vymočil sa na prednú kapotu tam zaparkovaného osobného motorového vozidla Policajného zboru zn. Škoda Octávia, ktorého vlastníkom je Ministerstvo vnútra Slovenskej republiky. Z tohto jeho konania bol vyhotovený náhodným svedkom kamerový záznam,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová.

Odvážlivca polícia podľa hovorkyne okamžite stotožnila, muž bol vypátraný, zadržaný a umiestnený do cely policajného zaistenia. Pripomeňme, že na prednej kapote auta je okrem nápisu Polícia zobrazené aj logo Policajného zboru so štátnym znakom Slovenskej republiky. „Zákon stanovuje trestnú sadzbu v takomto prípade až tri roky väzenia,“ dodala Migaľová.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM