Ľubomír Hudačko Krimi

Mladého Prešovčana (20) zrazil VW Golf: Muži zákona prosia ľudí o pomoc!

Polícia sa obracia na ľudí, aby jej pomohli s prešetrením dopravnej nehody, ktorá sa udiala v Prešove. Žiada prípadných svedkov, aby sa obrátili na mužov zákona.

Ilustračný obrázok k článku Mladého Prešovčana (20) zrazil VW Golf: Muži zákona prosia ľudí o pomoc!
Foto: Alexandra Kolínská / Zdroj: Dnes24.sk

V spomínanej nehode došlo v Prešove na Prostějovskej ulici pri zastávke MHD – Vukov a to konkrétne 05.03.2015 presne v čase o 08:55 hod.

„Prešovčan (20) prechádzal po priechode pre chodcov, pričom bol zrazený osobným motorovým vozidlom značky VW Golf, ktoré v tom čase viedla žena (61), taktiež z Prešova. Chodec v dôsledku tejto zrážky utrpel zranenie, zlomeninu pravej ruky. Alkohol bol vylúčený u oboch účastníkov dopravnej nehody,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová.

Ako hovorkyňa dodala, vzhľadom k objektívnemu prešetreniu dopravnej nehody polícia žiada prípadných svedkov tejto udalosti, aby kontaktovali políciu. „Buď osobne na Okresnom riaditeľstve Policajného zboru v Prešove, na ulici Vajanského č.32, na čísle 0961 80 3501, prípadne na známom tel. čísle 158 alebo na ktoromkoľvek policajnom oddelení,“ dodala Migaľová.

Čítajte tiež:

Smutná udalosť na železničnej trati pri Prešove: Vlak zrazil 19-ročného mladíka!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM