Ľubomír Hudačko Rôzne

Mladé krásky v Prešove bojovali o postup: FOTOREPORTÁŽ z kastingu Miss stredných škôl

Prešovom sa hmýria pôvabné dievčatá jedna radosť. A tentoraz ich bol na meter štvorcový zvýšený počet. V meste sa totiž konal kasting súťaže Miss stredných škôl. Pozrite si video aj fotoreportáž.

Ilustračný obrázok k článku Mladé krásky v Prešove bojovali o postup: FOTOREPORTÁŽ z kastingu Miss stredných škôl
Zdroj: Dnes24.sk

Ďalší ročník súťaže Miss stredných škôl sa rozbehol. V Prešove sa uskutočnil kasting, ktorého sa zúčastnili pôvabné súťažiace.

Zaujať porotu sa snažili svojou charizmou, mierami či úsmevom. Prezradili o sebe vlastnosti, ktoré by mohli porotcov osloviť a pózovali pred fotoobjektívom. Napokon sa podarilo postúpiť do užšieho výberu dvom dievčatám, ktoré dokázali zaujať najviac. To šťastie mali Kristína Billíková, ktorá pochádza zo Starej Ľubovne a navštevuje tamojšie Gymnázium Terézie Vansovej. Ďalej putuje aj Nikola Bartková zo Žipova. Tá študuje prešovské osemročné Gymnázium Sv. Mikuláša.

„Spoluúčasť na organizácii aktuálneho ročníka má aj mesto Prešov, momentálne ide o 7. ročník. Doposiaľ bol finálový večer každý rok v inom meste. Ja som Prešovčan a keďže aj člen organizačného tímu, navrhol som, aby bolo finále tentoraz v Prešove. Kladná odozva u pani primátorky znamenala, že sa tento návrh podarilo presadiť,“ uviedol člen organizačného tímu Peter Minarčík.

Pravidlá sú pomerne prísne, Minarčík vysvetlil, prečo tomu tak je. „Ide o nefajčiarsky projekt, bojujeme proti alkoholizmu a podporujeme zdravú výživu. Dnešná mládež už spozná neduhy veľmi skoro a preto je ťažké nájsť seriózne dievčatá,“ poznamenal. Ako dodal, sú mestá, kde je účasť hojná, inde to tak nemusí byť. Dievčatá sa môžu prihlásiť online na webstránke MISS stredných škôl, alebo prísť na kasting. Ako to na prešovskom kastingu vyzeralo nájdete v našej foto a videogalérii!

Na východe o postup bojovali krásne stredoškoláčky v týchto dňoch aj v Košiciach i v Poprade. Pozrite si reportáže z kastingov:

Košické baby bojovali o postup aj v sexi plavkách: ZÁBERY z kastingu Miss stredných škôl!

Mladé krásky bojovali o postup: V Poprade hľadali najkrajšiu stredoškoláčku, zábery z kastingu!

Čítajte aj o východniarkach, ktoré zabojujú o titul Miss Universe!

A dvom východniarskym kráskam sa podarilo prebojovať aj do finále Miss Slovensko, pozrite si ich na fotkách!

foto: Dušan Guman

Ako to vyzeralo na kastingu MISS stredných škôl? Pozrite si zábery z miesta
1
Galéria
Kasting na MISS stredných škôl: Tieto dievčatá chceli zaujať porotu!
16
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM