Ľubomír Hudačko Rôzne

Miss Prešovskej univerzity v Prešove je už známa: Kráľovnou krásy sa stala Marianna Petrovová

Prvý ročník galavečera Miss Prešovskej univerzity v Prešove sa niesol v pohodovej atmosfére, ktorú vytvorili samotné finalistky, moderátor Sajfa i živé publikum. Východ republiky opäť potvrdil, že počet atraktívnych dievčat na meter štvorcový je tu v hojnom počte.

Ilustračný obrázok k článku Miss Prešovskej univerzity v Prešove je už známa: Kráľovnou krásy sa stala Marianna Petrovová
Zdroj: Dnes24.sk

V Handball aréne sa nadšenci a obdivovatelia ženskej krásy zišli na finálový večer súťaže jedenástich krások Prešovskej univerzity v Prešove.

Tie zabojovali svojim šarmom v rámci prvého ročníka tohto podujatia a výsledky sa dali len ťažko odhadovať. Dievčatá mali nejednu možnosť zaujať, tradične lákala promenáda v plavkách, netradičné boli pre zmenu niektoré voľné disciplíny. Futbalová disciplína a ekvilibristické kúsky s loptou, či prednes vo francúzštine.

Porotu sa rozhodli finalistky presvedčiť aj vtipnými poznámkami v rozhovore s Matejom „Sajfom“ Cifrom, hoci neraz možno nechcenými: „Povedz pár dobrých vlastností smerom k pánovi primátorovi…ďakujem za rozhovor,“ rozosmial dav moderátor, keďže finalistka chvíľu mlčala.

Do poroty zasadol okrem iných aj organizátor Jozef Katriňák či primátor Pavel Hagyari. Ten ostal na prekvapenie všetkých sklamaný: „Musím povedať, že je to sklamanie, pretože ani jedna finalistka si neželala svetový mier,“ vysvetlil dôvod. Vyhrať napokon mohla len jedna súťažiaca, hoci cenné umiestnenia dosiahla aj Silvia Filaková ako II. vicemiss a Tamara Balčáková, ktorá obsadila miesto I. vicemiss.

Miss Prešovskej univerzity sa napokon stala ale Marianna Petrovová, ktorá nám poskytla aj rozhovor. Nenechajte si ho ujsť, pripravujeme ho už na zajtra!

foto: Viktor Zamborský fotogaléria: Maroš Fabian

MISS Prešovskej univerzity v Prešove
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM