Ľubomír Hudačko Správy

Miss Domaša Silvia Fialková po roku s nadvládou končí: Čo krásna futbalistka radí súčasným finalistkám?

Kraľovanie ako Miss Domaša sa jej končí, jej miesto na rok zaujme nová víťazka. Silvia Fialková sa okrem modelingu venuje aj futbalu a prezradila, čo odporúča súčasným finalistkám v boji o korunu krásy.

Ilustračný obrázok k článku Miss Domaša Silvia Fialková po roku s nadvládou končí: Čo krásna futbalistka radí súčasným finalistkám?
Zdroj: Dnes24.sk

Futbalu sa podľa svojich slov venuje už od detstva a je to šport ktorý ju vždy bavil. A asi ani nikdy neprestane. Pri ňom totiež vie úplne vypnúť a zrelaxovať.

Góly zrátame ťažko, každý úspech si cení

A čo je nutné urobiť pre to aby sme sklbili šport s modelingom? „To musí mať človek proste v sebe a hlavne ho to musí baviť a napĺňať. A ak si mám vybrať medzi kopačkami a lodičkami, vyberám obe naraz,“ vyznala sa. Priznáva, že dávať góly bolo vždy pre ňu ťažšie, ani na desiatich prstoch by sme jej góly asi nezrátali: „Ja som práve ten kľúčový hráč a doprajem mojím spoluhráčkam,“ tvrdí s úsmevom.

Na otázku, aký je jej najväčší uspech vo futbale má jasno: „Keď sme s mojim tímom MFK Zemplín Michalovce vyhrali 1. miesto v 2. lige žien minulú sezónu. V oblasti modelingu bolo tých úspechov a okamihov, samozrejme, viac. Každý si veľmi cením a v dobrom naň spomínam,“ povedala. Súťaž vlani na Domaši podľa nej stála určite za to: „Bolo to pre mňa veľmi potešujúce nosiť titul celý rok,“ hovorí.

Dievčatám súťaž krásy odporúča

Zučastnila sa aj Miss Prešovskej univerzity a možno s prekvapením bola táto súťaž podľa jej slov aj posledná. Aktuálne je tvárou Miss Domaša 2014, ktorá je predo dvermi. Podujatie s dlhoročnou tradíciou vyvrcholí finále už o dva dni. Kedysi mala sen zúčastniť sa Miss Slovenka, ale kedže nemá na to výšku, tak to už opadlo.

Vo všetkom ju podporuje jej partner: „Je veľmi tolerantný a už si pravdupovediac zvykol. Vo všetkom ma podporuje a pomáha mi či už v oblasti športu alebo modelingu,“ dodáva a na margo svojho rodného mesta, Prešova, má len slová chvály: „Prešov je krásne a veľmi živé mesto. Samozrejme, ako správnej koňarke mi veľmi prirástlo k srdcu,“ líči.

Najdôležitejšie pre ženu, ktorá chce byť úspešná je podľa Silvie hlavne to, aby si verila a šla si za svojim snom a za tým čo ju baví a napĺňa. „Aby sa tomu venovala na 120%. Všetkým dievčatám určite odporúčam sa prihlásiť na akúkoľvek súťaž krásy, získajú nielen nové skusenosti, ale aj nových priateľov a v nespolednom rade budú mať veľa zážitkov,“ uviedla na záver Silvia Fialková.

Pozrite si aj prehľad finalistiek Miss Domaša 2014!

foto: Milan Dzadik; archív sf;fotom

Kráske Silvii Fialkovej sa končí nadvláda na Domaši: Venuje sa aj futbalu!
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM