Ľubomír Hudačko Rôzne

Mikuláš v Prešove rozsvietil stromček a prišlo aj na ceny: Zoznam šťastlivcov, čo sa môžu radovať!

Mikulášsky večer v centre mesta "obsadili" prešovské deti, ktoré doslova praskalo vo švíkoch. Nedočkavé, radostné, sprevádzané predvianočnou atmosférou čakali spoločne na príchod obľúbeného Mikuláša. A ten rozdal aj ceny, ktoré si výhercovia môžu vyzdvihnúť do konca roka. Ktoré mená sú v zozname?

Ilustračný obrázok k článku Mikuláš v Prešove rozsvietil stromček a prišlo aj na ceny: Zoznam šťastlivcov, čo sa môžu radovať!
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Mikulášska nádielka začala pre najmenších Prešovčanov skvelou atmosférou na pešej zóne kultúrnym programom, počas ktorého do centra mesta mala zavítať výnimočná návšteva.

Aj tento rok sa toto podujatie zaradilo do TOP podujatí, kedy medzi Prešovčatá prišiel už po devätnástykrát sám veľký Mikuláš. Ten spoločne s deťmi rozsvietil najdôležitejší prvok v rámci vianočnej výzdoby – nádherný prešovský vianočný stromček, ktorý je každoročne dominantou vianočnej výzdoby centra mesta.

Za asistencie svojich najvernejších pomocníkov, tradičných postáv Čerta a Anjela, následne pre deti vyžrebovali 100 cien, ktoré mesto Prešov zabezpečilo aj s pomocou sponzorských príspevkov. Tento rok sa do súťaže, logickej hádanky, zapojilo takmer 2 000 prešovských školákov.

Výhercovia si môžu prevziať ceny v nasledujúce dni na oddelení kultúry a športu Mestského úradu v Prešove na Jarkovej ulici č.26 počas pracovných hodín. Prihlásiť sa môžete v kancelárii prvého kontaktu, kde bude umiestnená aj výherná listina. A pozor! Ceny sa vydávajú len na základe občianskeho preukazu rodiča dieťaťa, ktoré cenu vyhralo. Ceny budú vydávané do 30. decembra 2014!

Pozrite si zoznam výhercov!

Čítajte aj o Mikulášoch na motorkách!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM