Ľubomír Hudačko Rôzne

Metropola Šariša kráča s modernou dobou: Aha, čomu budeme vďačiť za aktuálne dianie z mesta!

V najbližších dňoch budú mať Prešovčania možnosť dozvedieť sa ľahko, z pohodlia domova či akéhokoľvek miesta o aktuálnom dianí v našom meste! Novinky, aktuality či ankety na jednom mieste budú samozrejmosťou. Zistili sme, čomu za to budeme vďačiť...

Ilustračný obrázok k článku Metropola Šariša kráča s modernou dobou: Aha, čomu budeme vďačiť za aktuálne dianie z mesta!
Zdroj: Webnoviny.sk

Prešov spúšťa novú bezplatnú mobilnú aplikáciu. Potvrdili to aj Stanislav Mucha, zástupca spoločnosti Sumap. Mobilná aplikácia mesta Prešov už čoskoro prinesie všetky dôležité informácie o živote v meste jeho obyvateľom prostredníctvom novej smartfónovej aplikácie.

Po bezplatnom stiahnutí aplikácie do ich smartfónov budú mať vždy poruke aktuality a novinky, ankety a prieskumy, úradné oznamy, informácie o inštitúciách, akcie a podujatia, kontaktné informácie, zoznamy obchodov, hlásenie výnimočných stavov, stránkové a otváracie hodiny, či iné doplnkové informácie.

„Aplikáciu bude možné už v druhej polovici júna nájsť v Obchode GooglePlay pre operačný systém Android. Používatelia smartfónov iPhone nájdu aplikáciu v AppStore,“ vysvetlil Mucha, ktorý zároveň dodal, že obsah a funkcionalita aplikácie budú v budúcnosti rozvíjané a dopĺňané o informácie a služby, ktoré môžu byť užitočné tak pre obyvateľov, ako i návštevníkov mes­ta.

Obyvatelia tak získajú možnosť vybrať si z kategórií informácií, ktoré sú pre nich zaujímavé a budú tak vždy v obraze čo sa týka diania v našom meste. Hlavným cieľom aplikácie je zvýšiť informovanosť obyvateľstva a zabezpečiť rýchly prístup k prehľadne usporiadaným údajom, ktoré budú priebežne rozvíjané a doplňované aj podľa záujmu jej užívateľov. Aplikácia navyše ponúkne možnosť byť na dôležité informácie upozornený správou so zvukovým tónom.

Foto: webnoviny

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM