Ľubomír Hudačko Správy

Máte ich pekne pokope: Najzaujímavejšie články z celého týždňa

Urobte si rýchly prehľad ohľadom najzaujímavejších článkov, ktoré sme počas tohto týždňa priniesli našim čitateľom. Práve teraz vám ich prinášame pekne pokope.

Ilustračný obrázok k článku Máte ich pekne pokope: Najzaujímavejšie články z celého týždňa
Foto: Ľubomír Hudačko

Pracovné miesta

Nejeden by si rád našiel flek šitý ako pre neho a práve v Prešove. Ak patríte medzi nich a hľadáte si v tomto meste prácu, článok o voľných miestach z tohto týždňa by ste si nemali nechať ujsť.

Vtipný Ekopark

Nápad, ktorý sa vám postará o úsmev. Presne taký zrealizovali v prešovskom Ekoparku. Tabuľa s oznámeniami púta pozornosť svojou predpoveďou počasia. Pobaví aj vás.

Kino Pocity

Čo by to bolo za leto v Prešove bez premietania filmov pod holým nebom? Na programe je aj v auguste ďalšia várka snímiek, ktoré si môžete pohodovo užiť.

Opálové bane

Každý deň v pozoruhodných opálových baniach človek len tak netrávi. Aj preto sú zábery z nich zaujímavé pre nejedno oko a majú veľké čaro. Veď si to pozrite aj vy.

Turisticko-oddychový park

Obec Demjata v okrese Prešov zmení bývalé smetisko na turisticko-oddychový park s jazierkom, altánkom a lavičkami. O tejto téme sme vám takisto počas tohto týždňa priniesli viac podrobností.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM