Ľubomír Hudačko Rôzne

Majstrovstvá v pretláčaní rukou ovládol študent z Prešova: Sila jeho pravačky nenašla konkurenciu!

Pozitívny úspech prešovského študenta, ktorý reprezentoval ako svoju školu, tak aj mesto! Podaril sa Stanislavovi Ševčíkovi, ten získal na prestížnych Majstrovstvách krajiny prvé miesto v pretláčaní rukou.

Ilustračný obrázok k článku Majstrovstvá v pretláčaní rukou ovládol študent z Prešova: Sila jeho pravačky nenašla konkurenciu!
Zdroj: Dnes24.sk

Stredná priemyselná škola elektrotechnická sa môže pýšiť prvenstvom svojho študenta. Na 20. Majstrovstvách SR stredoškolskej mládeže získal v kategórii 65 kg v pretláčaní rukou zlato Stanislav Ševčík. Úspeh si zaknihovala jeho pravačka, v ktorej je momentálne najlepší. Umiestnil sa ako víťaz z celkového počtu jedenástich pretekárov.

O čo najlepší výsledok bojovala aj študentka z rovnakej školy Natália Triščíková, ktorá bola na podobnej súťaži prvýkrát. „Nedostatok skúseností spôsobil, že neobsadila jedno z prvých troch miest, ale za svoje výkony sa nemusí hanbiť,“ uviedli zástupcovia elektrotechnicke školy. Obom súťažiacim však právom patrí uznanie a prianie k ďalším športovým úspechom.

foto: armwrestling/fb

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM