Ľubomír Hudačko Rôzne

Letné prešovské kúpalisko na Trojke? Poznáme jeho tohtoročné novinky, FOTO

Oproti vlaňajšku prišlo k zmene. Prešovské letné kúpalisko Sun Park na Trojke ponúka pre návštevníkov aj novinky. Čo je tento rok iné?

Ilustračný obrázok k článku Letné prešovské kúpalisko na Trojke? Poznáme jeho tohtoročné novinky, FOTO
Zdroj: kúpalisko Sun Park

Kúpalisko má v lete dvere otvorené len v prípade priaznivého počasia. Závislý od počasia je aj Sun Park na Sídlisku III, ktorý otvoril len o týždeň skôr, ako vlani.

Lehátka a ihriská

Do karát im hralo na konci júna poriadne horúce počasie, čo využili už stovky návštevníkov. A tento rok došlo aj k zmenám. Oproti vlaňajšku totiž kúpalisko pripravilo novinky. „Predstavili sme nové pohodlné lehátka, pre deti sme namontovali detské ihriská,“ informovali nás členovia tímu Sun Park, ktorí letnú sezónu na kúpalisku prevádzkujú.

Prečítajte si aj: FOTO: Na kúpalisku Sun Park sa vyhŕňajú rukávy vo veľkom. Vieme, na čom sa pracuje!

Ak by ste mali chuť na niečo pod zub, šancu máte v bufetoch a zaujímavom výbere. „Bufety spravujú miestni podnikatelia, je tu kebab, gril bar, guličková zmrzlina, obyčajná zmrzlina, káva, miešané drinky, langoše, hamburgery, šaláty, hotdogy, množstvo druhov piva, nápojov a pre deti nanuky, kukurica, popcorn, cukrová vata alebo mini donuts,“ prezradili z kúpaliska lákadlá pre túto sezónu.

Prečítajte si aj: Letná sezóna klope na dvere: Poznáme tohtoročné novinky kúpaliska Plaza Beach na Solivare!

Chystajú tobogán

Tento rok sa zmenila aj cena. Pre dospelých je pripravené vstupné 5 eur, po 15.00 to budú pre nich 3 eurá. Pre deti je cena v podobe 3 eur, a po 15. hodine to budú 2 eurá. Pozitívnou správou je, že sa plánujú aj ďalšie novinky. „V pláne je nový tobogan, obchodná pasáž kde budú bufety, reštaurácie na inej úrovni a play aréna pre deti,“ potešili návštevníkov ďalšou chystanou novinkou. Ako vyzerajú lehátka a detské ihriská si môžete pozrieť vo fotogalérii.

foto: Sun Park

Prešovské kúpalisko Sun Park: Toto sú oproti vlaňajšku novinky
5
Galéria
Ktorá tohtoročná novinka na kúpalisku Sun Park vás potešila viac?

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM