Ľubomír Hudačko Rôzne Rôzne

Letná sezóna klope na dvere: Poznáme tohtoročné novinky kúpaliska Plaza Beach na Solivare!

Kto by sa netešil na letnú kúpaciu sezónu? Tá už pomaly klope na dvere a preto sme boli zvedaví, aké novinky môžeme čakať v Plaza Beach na Solivare. Vedzte, že je sa na čo tešiť.

Ilustračný obrázok k článku Letná sezóna klope na dvere: Poznáme tohtoročné novinky kúpaliska Plaza Beach na Solivare!
Zdroj: Dnes24.sk

Kúpalisko Plaza Beach je otvorené už od roku 2008, ale práve pred aktuálnou sezónou sa na Solivare rozhodli obnoviť obľúbenú atrakciu a potešiť deti.

„Novinkou tohto leta bude nová atrakcia v detskom bazéne. A to skalný hrad so šmýkačkami, vodnými delami, vodopádom a jaskyňou. Kúpalisko plánujeme otvoriť v júni, záleží to však len od počasia, takže presný dátum oznámime vopred na našej webstránke. V máji však určite neotvoríme,“ uviedla pre Prešov 24 Milica Michrinová, marketingová manažérka kúpaliska.

Ďalšou novinkou je podľa Michrinovej nová terasa v okolí jedného z barov, kde pribudne sedenie pod pergolou a nová ležadlová zóna. „Celková kapacita sa tak nezvýši, pretože sme dobudovali aj nové sociálne zariadenia pri detskom bazéne z dôvodu výstavby wellness centra v hoteli,“ vysvetlila Michrinová.

A treťou novinkou je práve nový luxusný štvorhviezdičkový hotel, ktorý tu otvorili v januári 2016. „V súčasnosti pripravujeme aj hotelové wellness centrum, ktoré plánujeme otvoriť v septembri tomto roku,“ zakončila Michrinová.

Môže vás zaujímať:

Na prešovskom legendárnom kúpalisku niekto vyčíňal: Smutné konanie vandalov na Delni!

V Sklade soli na Solivare sa chystá ďalšia zaujímavá akcia: Podrobný program, na čo sa do neskorých hodín tešiť

Dobrý festival v Prešove prinesie nejednu novinku: Tešte sa na vymoženosti, aké doposiaľ neboli!

foto: ilustračné/archív Plaza Beach

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM