Ľubomír Hudačko Rôzne

Kuriózna situácia na Ulici 17. novembra: Pri Prešovskej univerzite opravujú chodník, ale má to poriadny háčik! FOTO

To sa len tak nevidí. Pri Prešovskej univerzite sa postupne začal opravovať chodník, no má to jeden poriadny háčik. Na Ulici 17. novembra nastala kuriózna situácia...

Ilustračný obrázok k článku Kuriózna situácia na Ulici 17. novembra: Pri Prešovskej univerzite opravujú chodník, ale má to poriadny háčik! FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Do redakcie nám napísal začudovaný čitateľ Michal, podľa ktorého je situácia na Ulici 17. novembra pri Prešovskej univerzite úplné kocúrkovo.

„Aktuálne sa pri kaviarňach na Ulici 17. novembra v Prešove postupne rozbíja chodnik a bude sa tam aj asfaltovať. No problémom je, že sú tam letné terasy, ktoré teraz robotnící obchádzajú. To je už akoby v Rumunsku. Jedna ruka nevie, čo robí druhá. Zaujímalo by ma, kto vôbec vydal pre terasu povolenie, keď sa bude asfaltovať? To, čo sa tu deje je úplné kocúrkovo,“ uviedol nám čitateľ Michal.

Boli sme preto zvedaví, ako sa s touto problematikou bude ďalej narábať. „Povolenia na terasy sú v poriadku. Chodník sa urobí celý s tým, že posledná montovaná terasa bude v pondelok 25.4. podľa počasia preložená. Mesto robí všetko pre to, aby boli spokojní aj občania, aj podnikatelia,“ uviedla pre náš web stanovisko Renáta Fedorčíková, prešovská poslankyňa a predsedníčka Výboru v mestskej časti č. 4, ktorý zahrňuje stred mesta a Staré mesto. A ako predmetné miesto vyzerá si môžete pozrieť v našej fotogalérii.

foto: čitateľ

Môže vás zaujímať:

Bicykle v Prešove vyťahujeme vo veľkom: Cyklisti, táto zmena na Lesníckej vás však nepoteší! FOTO

Na prvý pohľad obyčajná dopravná značka na Levočskej v Prešove: Pozriete sa však lepšie a udrie vám to do očí!

Konečná zastávka MHD na Sídlisku III púta pozornosť: Keď si uvedomíte situáciu, hneď vám to bude jasné! FOTO

Pri univerzite opravujú chodník: Na predmetnom mieste sú však letné terasy!
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM