Ľubomír Hudačko Krimi

Kuriózna krádež v prešovskom hypermarkete: Zlodej sa po chytení musel červenať!

Prešovčan (44) sa dostal do pozornosti polície a obvinili ho z kurióznej krádeže. V jednom z miestnych hypermarketov sa podľa polície ulakomil nielen na mydlo, ale dokonca i odlíčovač a tovar si vložil za pás svojich nohavíc.

Ilustračný obrázok k článku Kuriózna krádež v prešovskom hypermarkete: Zlodej sa po chytení musel červenať!
Zdroj: TASR

Obvinený Jaroslav podľa mužov zákona mal o piatej hodine ráno vykonať krádež tovaru v jednom z prešovských hypermarketov.

„Muž z predajnej plochy vzal mydlo a odličovač a vložil si ich za pás nohavíc. Takto "vybavený“ prešiel pokladničnou zónou bez zaplatenia, kde bol zadržaný pracovníkom strážnej služby," uviedla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová.

Škoda, ktorá obchodnému reťazcu vznikla bola vo výške 4,80 eur. Ako dodala policajná hovorkyňa, Jaroslav bol za obdobný čin v predchádzajúcich dvanástich mesiacoch postihnutý blokovou pokutou a taktiež bol za takýto čin v predchádzajúcich dvadsiatich štyroch mesiacoch odsúdený na trest odňatia slobody v trvaní šiestich mesiacov.

Prešovčan (44) bol obvinený z prečinu krádeže, kde mu v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky. Obvinený bol povereným príslušníkom Obvodného oddelenia Policajného zboru Prešov – Juh zadržaný o 05:15 hodine a so súhlasom prokurátora bol umiestnený do cely policajného zaistenia," dodala Migaľová.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM