Ľubomír Hudačko Rôzne

Kúpalisko Plaza Beach už otvorilo brány: VIDEO z prvého dňa novej sezóny

Leto je definitívne tu aj pre nadšencov radovánok v bazénoch na Plaza Beach. Kúpalisko na Solivare totiž spustilo letnú sezónu.

Ilustračný obrázok k článku Kúpalisko Plaza Beach už otvorilo brány: VIDEO z prvého dňa novej sezóny
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Prví návštevníci už letnú sezónu na kúpalisku Plaza Beach využili hneď po otvorení. Na Solivare sa tak môžete v prípade pekného počasia slniť a využiť radovánky dosýta od soboty 18. júna.

Práve na tomto kúpalisku môžete zažiť exotiku, aká sa vám inde v meste nenaskytne. Zaujímalo nás, koľko stupňov majú jednotlivé bazény. „Detský bazén nahrievame na tých 28 stupňov. Lagúnový bazén hneď po otvorení ešte vyhriaty nebol, ale inak má takisto okolo 26–27 stupňov. Čo sa týka plaveckého bazénu, ten má 26 stupňov, ale keď je viac dní po sebe počasie priaznivé, voda sa ohreje aj sama. No zakrývame to aj plachtami, ktoré udržujú teplo aj cez noc,“ vysvetlila pre náš portál marketingová manažérka kúpaliska Plaza Beach Milica Michrinová.

Štart novej letnej sezóny si nenechali ujsť ani manželia z Bardejova. „Prišli sme sem hneď na otvorenie, pretože nám to vyhovovalo takto najviac. Tešíme sa, že leto začalo, na Plaza Beach sa oplatí prísť na celý deň. Vo vode budú šantiť deťúrence, čo je plus pre nás aj pre nich. Odporúčame tento typ oddychu aj ďalším návštevníkom,“ zhodli sa Peter a Jana.

Vychutnať si leto prišiel v prvý deň aj Šimon (35) z Prešova. „Nedalo mi to a prišiel som sa osviežiť, pretože teploty v posledných dňoch už pripomínajú leto. Páči sa mi tento komplex, ktorý tu vybudovali, rok čo rok je tu lepšie,“ povedal. Nuž, ako to teda vyzeralo v deň otvorenia na Solivare, si môžete pozrieť v našej videogalérii.

Zábery z otvorenia: Kúpalisko Plaza Beach spustilo letnú sezónu
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM