Ľubomír Hudačko Rôzne

Kúpalisko na Solivare je už pripravené na leto: TOTO je najväčšia tohtoročná zmena!

Nevyspytateľné počasie menilo plány prevádzkovateľov kúpalísk. Najnovšie predpovede však hovoria, že by sa už situácia mala zlepšiť a príde čas na radovánky v bazénoch. Zaujímalo nás, čo nové chystá kúpalisko na Solivare a odkedy bude otvorené.

Ilustračný obrázok k článku Kúpalisko na Solivare je už pripravené na leto: TOTO je najväčšia tohtoročná zmena!
Zdroj: TASR

Plaza Beach každoročne láka návštevníkov v hojnom počte a iste sa nemôžu dočkať ani tohtoročnej sezóny. Keďže však počasie doposiaľ prevádzkovateľom takmer vôbec neprialo, otvorenie sa naďalej presúvalo.

Novinky na Plaze

Boli sme preto zvedaví, kedy na Solivare plánujú otvoriť. „Letné kúpalisko sa u nás už tradične otvára v júni pri teplom počasí. Presný dátum otvorenia vždy uvádzame na našej jedinej oficiálnej stránke a na našej sociálnej sieti,“ uviedla marketingová manažérka Milica Michrinová dobrú správu. Podľa toho by sa mohli brány otvoriť už čoskoro, veď predpoved počasia je po dlhšej dobe opäť priaznivá.

V aktuálnu sezónu na Solivare pre hostí pripravili zmeny. A aká je ta naj? Najväčšia zmena sa týka toho, že sa mení kúpalisko na výhradne ležadlové. Sektor „Deky“ sa úplne ruší. „Pribudne nová ležadlová časť La Veranda s Beach barom, kde si naši hostia budú môcť vychutnať pobyt na kúpalisku s obsluhou priamo na pláži,“ povedala ďalej Michrinová.

Zmeny zasiahli aj cenník a to kvôli novým priestorom, cena pre dospelého na celý deň však ostala na desatich eurách. Stačí sledovať náš web a viac informácií o zmenách cien aj iných kúpalísk prinesieme v ďalších článkoch!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM