Ľubomír Hudačko Samospráva

Kto bude najlepší v cestovnom ruchu nášho kraja? Vybrať sa dá v ankete, rozhodne aj porota

Odborníci a široká verejnosť už rozhodli o zostave nominovaných na ocenenie Najlepší v cestovnom ruchu Prešovského kraja. Víťazné osobnosti a produkt cestovného ruchu vyberie odborná porota. Najlepšie zariadenia a zamestnancov cestovného ruchu vyberú samotní ľudia v ankete.

Ilustračný obrázok k článku Kto bude najlepší v cestovnom ruchu nášho kraja? Vybrať sa dá v ankete, rozhodne aj porota
Zdroj: TASR

Nominovaných v kategóriách osobnosť a produkt cestovného ruchu zhodnotí odborná porota. Osobnosti sú nominované oblastiach – celoživotný prínos v oblasti cestovného ruchu, rozvoj cestovného ruchu v samospráve, vzdelávanie a podnikanie v CR. Spolu prišlo šestnásť nominácií na osobnosti a rovnako šestnásť nominácií na produkt CR.

„Internetové hlasovanie prebieha do 15. januára 2015 na stránkach severovychod-sk a webe samosprávneho kraja. Verejnosť si môže vybrať svojich favoritov v kategóriách NAJ ubytovacie zariadenie, NAJ reštauračné zariadenie, NAJ kaviareň/bar/ča­jovňa a NAJ kultúrne zariadenie. Hlasuje sa tiež za zamestnancov v kategóriách NAJ barista/barman/so­meliér a NAJ kuchár/kuchárka. Výber nominovaných je pestrý. Myslím, že hlavným spoločným menovateľom nominovaných je kvalita,“ uviedol riaditeľ KOCR Severovýchod Slovenska Martin Janoško.

Ocenenie Najlepší v cestovnom ruchu Prešovského kraja pripravila Krajská organizácia cestovného ruchu Severovýchod Slovenska v spolupráci s Prešovským samosprávnym krajom. Prestížne ocenenie bude udelené osobnostiam, zariadeniam cestovného ruchu a ich zamestnancom a tiež najlepšiemu produktu cestovného ruchu. Nominácie na ocenenia mohli zasielať odborníci a široká verejnosť do 30. novembra.

Slávnostné odovzdávanie ocenení sa uskutoční 29. januára 2015 na medzinárodnej výstave cestovného ruchu ITF Slovakiatour v Incheba Expo v Bratislave.

foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM