Ľubomír Hudačko Krimi

Krvavá hrôza pri Prešove: Žena (51) skončila s troma bodnými ranami v hrudníku!

Vzájomné popíjanie Miroslava (55) a Ivety (51) pri Prešove sa skončilo tým, že žena utrpela tri bodné rany v hrudníku. Muži zákona v súčasnosti prípad vyšetrujú, tu je viac info!

Ilustračný obrázok k článku Krvavá hrôza pri Prešove: Žena (51) skončila s troma bodnými ranami v hrudníku!
Zdroj: TASR

Uvedená udalosť sa podľa informácií hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jany Migaľovej stala vo Veľkom Šariši v utorok len pár minút po polnoci.

Za dosiaľ nezistených okolností došlo k zraneniu Ivety, ktorá utrpela bodné rany v oblasti hrudníka. Predbežná doba liečenia bola podľa polície stanovená minimálne na 42 dní,“ povedala hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová. Na základe týchto skutočností vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru Prešov začal trestné stíhanie za zločin ublíženia na zdraví, kde zákon stanovuje trestnú sadzbu odňatia slobody na štyri až desať rokov.

"Miroslava, ktorý bol v čase, keď k činu došlo, pod vplyvom omamných a psychotropných látok, zadržali ako podozrivú osobu. Iveta bola hospitalizovaná v nemocnici. Ako naozaj k zraneniu ženy došlo a kto ho spôsobil, je predmetom ďalšieho vyšetrovania,“ dodala policajná hovorkyňa.

foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM