Milan Jusko Rôzne

Krásky z Miss Prešov: Prípravy na finále v plnom prúde!

Finále Miss Prešov je tu už v piatok. Desiatka tých najkrajších dievčat si tak cez víkend skúšala šaty či plavky, v ktorých sa pokúsia ohúriť porotu. Pripravovali sa na večer, kedy sa o všetkom rozhodne. My sme boli pri tom...

Nenechávajú nič na náhodu! Finalistky súťaže Miss Prešov sa v piatok a sobotu zišli v priestoroch PKO – Čierny orol, aby si vyskúšali šaty i plavky a nacvičili choreografiu na finálový večer.

„Snažili sme sa vyberať dievčatá typovo rôzne, aby boli každá v niečom iná a tak vynikali. Myslím, že sa nám výber vydaril.“ zhodnotil súťažiace spoluorganizátor Zašo Hubáček. Ten sa spolu s Jankou Babuščákovou podieľal aj na príprave dievčat po pohybovej i vizuálnej stránke.

Prípravy prebiehali v príjemnej atmosfére, keďže dievčatá sú približne rovnakého veku a tvoria dobrú partiu. Viaceré sa už podobných súťaží zúčastnili, no pre niektoré je to premiéra.

Dievčatá, ktoré sa chcú stať Miss Prešov, sa zúčastnili kastingov 18. júla v bratislavskom City Hotel Bratislava alebo 20. júla v tanečnom klube Čierny Orol v Prešove. Podmienkou bol vek 15–30 rokov a výška 170cm. Na ich základe bolo vybraných desať finalistiek, ktoré zabojujú nielen o titul Miss Prešov, ale aj o titul I. a II. Vicemiss. Okrem toho budú vyhlásené víťazky v kategórii Miss Prešov Sympatia a Miss Prešov Internet, za ktorú môžu čitatelia hlasovať na www.feminity.sk. Víťazky získajú hodnotné ceny.

Návštevníci sa môžu tešiť na promenádu v plavkách, spoločenských šatách a na voľnú disciplínu. Program bude moderovať ostrieľaná trojica Michal Hudák, Štefan Skrúcaný a Marián Čekovský. Počas programu sa predstavia hudobné skupiny Paranoid a Iné Kafe.

Veľké finále sa uskutoční už tento piatok 10.augusta na prešovskom Amfiteátri. My budeme samozrejme pri tom a prinesieme vám reportáž.

**[color=#ff0000]­[size=15]Pozri­te si zábery zo zákulisia prípravy finále Miss Prešov v našom videu.[/size][/co­lor] **

prešov24 text: Milan Jusko video: Milan Jusko

Krásky z Miss Prešov: Prípravy na finále v plnom prúde!
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM