Ľubomír Hudačko Krimi

Konanie mladíka vzbudilo pozornosť pracovníka SBS: V prešovskom obchoďáku Dávida (21) zlákal alkohol!

Krádež v prešovskom obchoďáku. Podľa polície tam Dávida (21) zlákal alkohol a poriadne si tým zavaril. Teraz mu totiž hrozí mastný trest.

Ilustračný obrázok k článku Konanie mladíka vzbudilo pozornosť pracovníka SBS: V prešovskom obchoďáku Dávida (21) zlákal alkohol!
Zdroj: TASR

Podľa polície Dávidovi (21) z obce Chminianske Jakubovany poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Prešov – Juh vzniesol obvinenie pre prečin krádeže.

„Dávidovi už hrozí ale trest odňatia slobody na šesť mesiacov až na tri roky. Dávid 25.04.2016 po­poludní vykonal krádež tovaru v jednom z prešovských obchodných domov a to tak, že na predajnej ploche si vybral štyri fľaše alkoholu a vložil si ich do svojho ruksaku,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová. Ako pokračovala hovorkyňa, s týmto tovarom prešiel pokladničnou zónou bez zaplatenia, kde bol zadržaný pracovníkom SBS.

„Dávid týmto "nákupom“ spôsobil škodu vo výške 22 eur. Konal tak napriek tomu, že za obdobný čin už bol v predchádzajúcich dvanástich mesiacoch postihnutý blokovou pokutou,„ dodala Migaľová. Podľa polície bol tento muž za takýto čin v predchádzajúcich dvadsiatich štyroch mesiacoch aj právoplatne odsúdený. "Muž bol po zadržaní umiestnený do cely policajného zaistenia,“ zakončila hovorkyňa.

Môže vás zaujímať:

Na Čapajevovej ulici v Prešove došlo k nepríjemnému pracovnému úrazu: František (55) prišiel o časť ukazováka!

Neželaný návštevník v byte na sídlisku Sekčov: Niekto odtiaľ odcudzil peniaze aj pištoľ!

Rozruch v obci pri Prešove, zasahovali tam kriminalisti: Čo sa to v Kokošovciach di­alo?

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM