Ľubomír Hudačko Kultúra

Knechtová si na koncerte pustila ústa na špacír: Speváčka o veľkosti svojich podprseniek!

Poriadne diabolskú šou predviedli v Prešove. Spojenie Cigánskych diablov a Kataríny Knechtovej si vychutnalo aj publikum v rodnom meste speváčky. Bolo sa na čo dívať, veď okrem virtuozity hudobníkov na pódiu žiarili dve krásne dámy. Prešovčanka dokonca prezradila informácie o svojom poprsí...

Ilustračný obrázok k článku Knechtová si na koncerte pustila ústa na špacír: Speváčka o veľkosti svojich podprseniek!
Zdroj: Dnes24.sk

Katka Knechtová Prešovčanom splatila svoj dlh.

Natriasala prsia, spomenula svoju veľkosť

Predstavila sa v rodnom meste a to aj s podporou ôsmich hudobníkov orchestra Cigánski diabli. Bolo sa veru na čo dívať, veď na pódiu žiarili dve krásne dámy. Silvia Šarköziová si okrem obsluhy violončela strihla duet s Knechtovou a tak zaznel napríklad hit Spomaľ aj v rómskom jazyku.

Ešte predtým na začiatku prvú pieseň prešovská speváčka začala slákom na gitare a uviedla do sály skladbu Zmier svetlou s tmou. Vtipne neskôr okomentovala spôsob, akým prežíva piesne Cigánskych diablov. „Ešte pár koncertov s diablami a to trasenie poprsia môže spôsobiť, že si budem musieť kúpiť nové podprsenky. Zatiaľ mám 75 B,“ prezradila súkromný detail, čo publikum pobavilo. Katka si bez prípravy chcela vyskúšať aj znalosť fanúšikov jej piesní, no keď začala úryvok Za tebou, nik sa nechytil. Interpretka to však zobrala s úsmevom a vysvetlila:

Vrchol večera

„Smejú sa zo mňa, že ešte to ani raz nevyšlo ja im pritom hovorím, že mám hit,“ poznamenala. Staršia pieseň ešte z čias pôsobenia Katky v kapele Peha mala grandiózny punc, ktorý by bez spojenia s diablami nebol cítiť. Vynikali basové linky a skladba znela „mohutnejšie“, bol to jeden z vrcholov večera.

So Silviou Šarköziovou opäť uviedla duet, skladba Zločin tak dostala nový rozmer a nechýbal ani aktuálny hit Naveky. Na striedačku sa obe zoskupenia prelínali vo svojom programe a zatiaľčo orchester na čele s primášom Štefanom „Picúrom“ Banyakom potvrdil talent daný v krvi už odjakživa, Prešovčanka sadla aj za klavír a nechala vyniknúť aj svoju kapelu. Nemohla chýbať rómština, do ktorej sa vložila, akoby ju ovládala odmala. Jedna z playlistu mala dokonca zvláštny text: „Je o tom, že ženu je potrebné najprv zbiť, potom pomilovat a potom sa ísť opiť,“ čím opäť rozosmiala publikum.

Ohnivá vášeň, silné emócie

Nechcene pobavil publikum aj Ernest Šarközi, ktorý mal pod palcom cimbal. Ako Knechtová uviedla, chcel od nej pri príprave programu pieseň Telo bez hlavy. Po vysvetlení, že ide o jednu zo starších skladieb Hlavá vinná, telo nevinné to už miestami vyzeralo na zábavný program, než koncert.

Ale, samozrejme, hudobníci sa sústredili na svoje výkony, čo publikum dvíhalo zo sedadiel. Neubránili sme sa ani my, standing ovation musel prísť skôr či neskôr. Ani sa to nezdalo, no domáca hostiteľka zahrala zo svojho repertoáru len deväť piesní. Okrem novších teda opäť siahla aj do staršieho rázu tvorby, pieseň Krajinou vyvolala svojou silou nostalgické emócie. Hudobníci teda neraz svoje sily spojili, naposledy počas autorských piesní to bolo pri Mouj Bože, v závere po standing ovation a vypýtaní si prídakov aj v ľudových Šaľena ja bula a A ja taka dzivočka.

To ešte napoledy rozprúdilo krv v žilách na maximálnu mieru. Celý koncert v spolupráci s temperamentným výkonom všetkých členov orchestra ste mohli zažiť ohnivú vášeň, silné emócie a pestrofarebnú symbiózu netradičného spojenia. Zoltán Grunza strúhal sóla na klarinete, Ernest na cimbale bol osvedčenou kvalitou. Večer skrášlila a vhodne doplnila Katka Knechtová nielen atraktívnou charizmou, ale aj bezchybným speváckym výkonom. Vidno, že bola doma.

Čítajte aj o netradičnom spojení prešovských hudobníkov!

Pozrite aj marcový prehľad podujatí v Prešove!

foto: Iv Amanová

Atmosféra počas koncertu Knechtovej: Zimomriavky ste mali zaručené!
1
Galéria
Knechtová sa spojila s diablami: Pozrite úžasnú fotogalériu!
34
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM