Ľubomír Hudačko Iné športy

Kickboxeri z Prešova dosiahli vynikajúci úspech: Zo svetového pohára vezú 10 medailí!

Na svetovom pohári v kickboxe, na ktorom sa zúčastnilo viac než 1700 štartujúcich pretekárov z 26 krajín, nechýbali ani zástupcovia prešovského clubu Panter. Deviati zástupcovia z neho ohúrili výkonmi a priniesli domov hneď 10 medailí!

Ilustračný obrázok k článku Kickboxeri z Prešova dosiahli vynikajúci úspech: Zo svetového pohára vezú 10 medailí!
Zdroj: Dnes24.sk

Hlavná pôda spočívala v innsbruckej Olympiahalle, najviac sa darilo Viktórie Kažikovej, ktorá aj napriek tomu, že na tomto podujatí nebol kick light v jej vekovej kategórií, skúsila štartovať medzi ženami.

„Po opatrnom začiatku ukázala svoju bojovnosť a v oboch dueloch rozhodla s prevahou o svojom víťazstve. Obrovskú bojovnosť na tomto podujatí ukázal aj Marek Karlík, ktorý bojoval vo vyššej váhovej kategórií a napriek neprajnosti ringového rozhodcu dokázal zvíťaziť a získal tak druhé víťazstvo pre náš klub,“ uviedli pre náš portál zástupcovia clubu Panter.

Striebornou medailou sa môže pochváliť Stela Levická, ktorá pridala aj bronz. Do Prešova si priviezli bronz aj Sofia Adamečková, Peter Tiňo, Rantišek Fogaráš, Erich Nižník a obaja naši víťazi v light contacte. Všetci športovci ak dosiahli skvelé výsledky a dôstojne reprezentovali krajinu, klub a v prvom rade mesto Prešov.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM