Ľubomír Hudačko Rôzne

Kde sa tu nabral? Po Prešove jazdil na harleji spevák legendárnej kapely

Spevák legendárnej skupiny brázdil Prešov na harleji. Spravil to tak počas kapelovej dovolenky a vybral sa na cesty. Prečo sa však sem vôbec vydal?

Ilustračný obrázok k článku Kde sa tu nabral? Po Prešove jazdil na harleji spevák legendárnej kapely
Zdroj: Dnes24.sk

Ján Toužimský z kapely Arakain osedlal štýlový harlej a vyrazil z Prešova na cestu po Slovensku a Česku. Nejde však o tradičný výlet, ale účasť na celosvetovej jazde harlejky, ktorá je na turné od mája tohto roka a už sa blíži k cieľu, najazdiť 20 000 kilometrov.

„Ľudia z prešovského Harley-Davidson si spomenuli, že rád jazdím a baví ma to. Preto ma oslovili, aby som absolvoval trasu Prešov – Bratislava – Praha. Je pre mňa veľká česť byť jedným z päťdesiatich jazdcov, ktorí spoločne absolvujú 20 000 km v 32 krajinách, je to niečo fantastické. Určite vznikne mnoho krásnych fotiek nádhernej slovenskej krajiny, hôr aj tejto výnimočnej motorky,“ uviedol v Prešove pre médiá Ján Toužimský, kde prevzal štafetu.

Keďže je spevák s Arakainom koncertne vyťažený, na tento trip vzal aj svoju manželku, ktorá takisto jazdí na motorke. Práve ona naplánovala peknú trasu po Slovensku, na ktorej si užijú aj serpentíny v našich horách. Vyrazili z Prešova smerom na Poprad.

Redakciu informoval za Arakain a Harley-Davidson Prešov PR manažér Edo Kopček

Arakain a dymytry - Jedna krev
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM