Ľubomír Hudačko Kultúra

Katarína Knechtová valcuje slovenský éter hitom: Kedy splatí Prešovčanom starý dlh?

Katarína Knechtová valcuje skladbou Naveky slovenské hudobné rebríčky! Pieseň sa stala najhranejšou piesňou v slovenskom éteri spomedzi všetkých domácich a zahraničných skladieb. Okrem toho má speváčka voči Prešovčanom jeden dlh. Kedy ho splatí?

Ilustračný obrázok k článku Katarína Knechtová valcuje slovenský éter hitom: Kedy splatí Prešovčanom starý dlh?
Zdroj: Dnes24.sk

Aktuálny singel s názvom Naveky sa stal najhranejšou skladbou z TOP 100 zahraničných a domácich piesní v slovenskom éteri a prešovská speváčka už pripravuje aj novú pieseň a tiež niekoľko hudobných prekvapení. Hit Naveky sa dokonca dlhodobo drží v prvej trojke najhranejších skladieb na Slovensku.

Úspešný singel je malý zázrak

„Som veľmi šťastná a veľmi vďačná, že slovenské rádia dali piesni šancu. Som rada, že sa mi to opäť podarilo. Upevnila som si skladateľské sebavedomie, pretože mať v dnešnej dobe úspešný singel považujem za malý zázrak. Pretože konkurencia je veľká a slovenskej hudby sa hrá o dosť menej. Takže sa veľmi a úprimne teším," neskrýva radosť Katka.

Po skončení turné chystá Katka pre fanúšikov niekoľko noviniek. Nahráva nový singel, pripravuje nový album a s kapelou pracuje na novom programe na letné koncerty. Aktuálne speváčke začína ďalšie pokračovanie série koncertov s Cigánskymi diablami a po dlhšom čase sa predstaví interpretka aj v Prešove.

Vystúpi aj v Prešove

„Zamerali sme sa na miesta, v ktorých sme chceli hrať už na jeseň, ale z časových dôvodov sme to nestihli. To je napríklad Prešov. A potom ideme do miest, v ktorých nás chceli vidieť a počuť, tak sme sa rozhodli ešte pridať. Na turné sa opäť veľmi teším, mňa tie koncerty nesmierne bavia. Baví ma repertoár, muzika, muzikanti a ľudia, ktorí na koncerty chodia. Atmosféra je vždy iná a spievanie je môj život," vysvetlila. Jej vystúpenie v Prešove sa uskutoční 25.2.2015.

Ako uviedla, po skončení turné sa bude ďalej venovať práci na novom albume, ktorý pripravuje spolu s Ľubicou Čekovskou. „Je to náročné, takže sa na to musím plne sústrediť. V máji s mojou kapelou chystáme koncerty na letnú sezónu, mám v pláne zostaviť nový program a znieť opäť viac rockovo. A koncom apríla pustím do života a rádiového éteru ešte jeden singel,“ zakončila.

Informácie redakcii sprostredkovala Nora Krchňáková

foto: Jaro Valko

Známy herec Juraj Hrčka v klipe Knechtovej: Jej pieseň Naveky má obrazovú podobu
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM