Futbal

Kapitán Tatrana Michal Krajník má pomliaždené rebrá: Napriek tomu chce hrať zápas!

V prvom kole proti Popradu sa nešťastne zrazil so spoluhráčom a duel nedohral. Kapitán Michal Krajník potom zistil, že má pomliaždené rebrá, ale napriek tomu druhý duel v Dolnom Kubíne si nechce nechať ujsť. Viac prezradil v rozhovore.

Ilustračný obrázok k článku Kapitán Tatrana Michal Krajník má pomliaždené rebrá: Napriek tomu chce hrať zápas!
Zdroj: Dnes24.sk

Po úspešnej premiére nového ročníka DOXXbet ligy nastúpia v sobotu od 16.30 hod. naši hráči na zápas 2. kola v Dolnom Kubíne. Pred prvým vystúpením u súpera sme sa porozprávali s kapitánom Michalom Krajníkom.

Má pomliaždené rebrá, ale mal by byť pripravený na druhý duel II. Doxxbet ligy. Kapitán Tatrana Prešov Michal Krajník prvý duel novej sezóny nedohral, ale proti Dolnému Kubínu hrať chce.

Trochu sa zľakol, keďže sa mu objavilo trochu krvi v slinách: „Preto som to radšej hneď riešil a išiel na vyšetrenie. Chvalabohu malo by to byť všetko v poriadku. Nič nie je zlomené, ani prasknuté. Takže je to celkom v pohode, zapojil som sa aj do tréningu,“ uviedol pre oficiálnu webstránku klubu novopečený kapitán tímu.

Tú získal na svoj rukáv po odchode opory Petra Petráša do Serede, predtým ju nosil Ján Papaj, ktorý už tiež na Šariši nepôsobí. A po zranení Krajníka si ju v zápase proti Popradu ešte navliekli Miroslav Poliaček a neskôr kvôli striedaniu aj brankár Jozef Talian.

„Aj minulého roku som pri neúčasti Pica Petráša párkrát kapitánom bol a aj teraz v prípravných zápasoch som ju dostal od trénera ja, prípadne Miro Poliaček. Bolo jasné, že to bude medzi nami dvomi a napokon to teda pripadlo na mňa. Ale je v podstate jedno kto ju má. Lídri sú v tomto tíme definovaní a je jedno, kto tu pásku má a kto chodí podpisovať zápis," povedal Krajník.

Podľa jeho slov je potrebné prvý zápas už dať za hlavu, pretože vonku proti Dolnému Kubínu čaká zverencov trénera Stanislava Vargu ďalšia porcia deväťdesiatich minút. „Určite príde aj viac ľudí ako u nás a pripraviť sa na to musíme už proti Dolnému Kubínu, ktorý postúpil a je opätovný nováčik v súťaži. Bude to ťažký zápas, v ktorom ale chceme bodovať. Najlepšie naplno,“ dodal na záver pre 1fctatran.sk

foto: 1fctatran

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM