Ľubomír Hudačko Kultúra

Kapela Sunlips z Prešova má nový klip: Pozornému oku v ňom neujdú Knechtová ani Mafia Corner!

Majú videoklip plný známych tvárí. Prešovská kapela Sunlips po čase pre fanúšikov pripravila príjemný videoklip k novej mimoriadne chytľavej piesni Úsmevy na fotkách. Objavia sa v ňom aj známi hudobníci Robo Šimko, Mafia Corner, manželia Husovskí či Katka Knechtová.

Ilustračný obrázok k článku Kapela Sunlips z Prešova má nový klip: Pozornému oku v ňom neujdú Knechtová ani Mafia Corner!
Zdroj: Dnes24.sk

Klip sa natáčal vo Veľkom Šariši na námestí a to počas voľného dňa. Aktéri tak mali pri práci pohodu a pokoj.

Chystajú špeciálne prekvapenie

„Bol to posledný deň prázdnin, takže vo vzduchu som ešte cítila letnú atmosféru a nepopísateľnú voľnosť a slobodu, ktorú človek zažíva, keď sa hýbe a robí to, čo ho baví. Námestie bolo úplne vyľudnené, počasie vyšlo tip top. Odmala som inklinovala k pohybu, tak som sa rozhodla si v klipe zabicyklovať. Priznávam, trošku som sa zadýchala, kedže okrem pedálovania som musela čosi odspievať a zahrať,“ vysvetľuje sympatická speváčka Viktória Koláriková.

Zámer klipu a celej skladby bolo podľa nej zaspomínať si na letné bláznovstvá, pohodu, zážitky, výlety, ktoré k nemu patria. Kamery sa ujal Michal Gedeon a strih mal na starosti Laco Rychtárik. V klipe účinkovala aj dvojica zaľúbencov, psík Pariska, do ktorého sa pre zmenu speváčka zamilovala na prvý pohľad. „Skladbu sme nahrávali u producenta Randyho Gnepu. V klipe sa objaví aj zopár fotiek ľudí, ktorý reagovali na našu facebookovskú výzvu a chceli sa vidieť v klipe. Avšak, nezmestili sa nám všetci, tak ešte pre nich pripravíme špeciálne prekvapenie,“ pokračuje Viky.

V klipe aj Husovskí, Mafia Corner a Knechtová

Na konci klipu Úsmevy na fotkách sa objaví aj hneď niekoko známych hudobníkov, medz inimi Robo Šimko z kapely Massriot, manželia Husovskí, Mafia Corner či Katka Knechtová. „Skladba je pozitívna a verím za celú skupinu Sunlips, že poteší uši. Ja osobne počas celého roka spomínam na pekné chvíle z leta, keď ma prepadne zvláštna nálada, alebo stereotyp. Vtedy si kliknem na file, prezerám si fotky a hneď mám úsmev na tvári,“ prezradila ďalej líderka formácie z Prešova.

Na záver pridala aj zopár zaujímavostí z natáčania. „Pri nahrávaní skladby, rovnako aj pri natáčaní sme sa poriadne nasmiali. Napríklad, keď som skoro nezabrdila a skončila takmer na kameramanovi. Alebo keď som si spievala refrén a zrazu spoza mňa sa ozval hlas s naším dialektom: Neznace keľo je hodzin na veži?“ zakončila so smiechom.

Čítajte tiež:

Prešovčania z IMT Smile uviedli na svet nový počin: Nepripomína vám TOTO ranné časy kapely?

No Brake majú atraktívny klip z Prešova: Ohúri vás nejeden efekt, na tomto sa pri natáčani zabávali najviac

foto: sunlips

Sunlips z Prešova a ich nový klip: Je plný úsmevov a dobrej nálady
4
Galéria
Klip plný hviezd: Prešovská kapela a jej Úsmevy na fotkách
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM