Ľubomír Hudačko Futbal

Kanonier Ján Novák má ešte dva roky zmluvu s Prešovom: Začne však ročník v jeho farbách?

Už sa pripravujú na novú sezónu. Futbalisti Tatrana Prešov majú za sebou zemiakové miesto v II. lige, ktoré iste plánujú vylepšiť. Otázne je, či aj s kanonierom Jánom Novákom, ktorý má zmluvu so zelenobielymi do roku 2016. Nastúpi vo farbách Prešovčanov?

Ilustračný obrázok k článku Kanonier Ján Novák má ešte dva roky zmluvu s Prešovom: Začne však ročník v jeho farbách?
Zdroj: TASR

Futbalista Ján Novák sa nezapojil do prípravy Šarišanov, ale MFK Košíc. Vedenie klubu bude v najbližších dňoch rokovať o jeho pôsobení v drese fortunaligistu s predstaviteľmi 1. FC Tatran Prešov. Dvadsaťdeväťročný kanonier odcestuje s Košičanmi na spoločné sústredenie do Rakúska a jeho zotrvanie vo farbách koňarov je teda nateraz otázne.

V minulej sezóne obliekal rodák z Trebišova dres žltomodrých farieb, ale kmeňovo patrí do metropoly Šariša. Tam zaknihoval jeden gól, ešte v corgoňligovej sezóne 2012/2013. „Ján Novák dostal z Tatrana mesačné povolenie na tréningový a zápasový proces v Košiciach a dnes sa teda zapojil do prípravy. Pocestuje s nami aj na sústredenie do Rakúska,“ vyjadril sa športový riaditeľ MFK Ivan Kozák.

Počas najbližších dní predstavitelia Tatrana a MFK budú rokovať o hráčovom pôsobení v Košiciach aj v novej sezóne 2014/2015. Ján Novák sa stal v edícii 2007/2008 najlepším strelcom najvyššej slovenskej súťaže, v minulom ročníku skóroval štyrikrát.

foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM