Správy

Kam s deťmi v Prešove medzi sviatkami? Voľný čas môžu stráviť zaujímavým programom

V prešovskom ABC centre voľného času sa chystá atraktívny program. Vyrieši prípadné starosti s tým, kam s vašimi ratolesťami medzi sviatkami.

Ilustračný obrázok k článku Kam s deťmi v Prešove medzi sviatkami? Voľný čas môžu stráviť zaujímavým programom
Zdroj: Dnes24.sk

Prešovské deti si môžu spestriť voľné dni počas vianočných prázdnin programom, ktorý pre ne pripravili pracovníci prešovského ABC – Centra voľného času (CVČ). Ponúkajú im aktivity od 27. decembra do 7. januára budúceho roka. Informovala o tom hovorkyňa prešovskej radnice Veronika Kmetóny Gazdová.

V utorok 27. decembra budú pre návštevníkov k dispozícii všetky priestory centra na Októbrovej ulici, kde sa môžu zabaviť pri voľnej činnosti. Hneď na druhý deň pre záujemcov pripravili pracovníci ABC CVČ jednodňový výlet do Vysokých Tatier s odchodom o 7.00 spred budovy centra. Na výlet sa mohli prihlásiť aj rodičia menších detí. Čaká ich výstup na Hrebienok, kde budú môcť obdivovať ľadový dóm. Neskôr sa zabavia v Tricklandii, kde ich čaká svet vizuálnej ilúzie.

Na 29. decembra je program rozdelený na predpoludnie, kedy bude k dispozícii internetový klub. Popoludní sa deti pôjdu korčuľovať do novej tréningovej haly PSK aréna na sídlisku Sekčov, kde majú hodinu vyhradenú zdarma. Od 3. januára sa prázdninujúci školáci môžu opäť stretnúť v centre, kde ich čakajú tvorivé dielne zamerané na výrobu novoročných pozdravov.

O deň neskôr bude v priestoroch centra Novoročný stolnotenisový turnaj pre rodičov s deťmi. Na 5. januára pripravili spoločný koncert dva folklórne súbory Rozmarija pôsobiace pri ABC CVČ, ktoré sa predstavia v športovej hale Prešovskej univerzity. Prázdninový program sa ukončí 7. januára v počítačovom klube centra.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM